אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 15:01 | מאת: Angel

רציתי לאחל לך שבת שלום וסופשבוע נעים. ותודה מכל הלב על כל ההקשבה שלך במהלך השבוע... אין לי מושג איך אני אעבור את סוהשבוע הזה יומיים של סבל אבל רק יומיים וחוזרים לשגרה

13/04/2001 | 15:13 | מאת: אביב

מקווה בשבילך שיעברו בשקט, ובאמת תזכרי שאחריהם חוזרים לשגרה והדברים מקבלים פרופורציות אחרות, נורמליות משהו...

13/04/2001 | 15:15 | מאת: Angel

נורמליות? לא יקרה בקרוב נראה לי... איזה מוזר זה שאנשים שואפים לכל מיני דברים בחיים... והדבר היחיד שאת שואפת אליו הוא ,בעצם,נורמליות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית