תינוק שלא אוהב לישון במיטתו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 10:55 | מאת: קרן

אני בת 26 ויש לי תינוק בן 10 חודשים. הנ" ל התרגל לישון איתי במיטה (הדבר נבע כיוון שכל לילה( 23:00) הוא עדיין לא רוצה לישון, אז אני לוקחת אותו לידי במיטה ואז הוא נרדם. אני מנסה להרגילו שישן במיטתו, אך הוא רק בוכה ולא נותן לנו לישון. גם כאשר הוא נרדם ואני שמה אותו במיטה שלו, הוא מתעורר ומתחיל לבכות (עד שאני לוקחת אותו למיטה שלי). ברצוני לציין כי כרגע אנחנו חיים בדירת חדר אחד, כך שהוא ישן באותו חדר שלנו. שאלתי: איך אני אחנך אותו לישון אצלו במיטתו? האם לתת לו לבכות? האם יש "שיטה" שאוכל להרגילו שהוא חייב לישון רק במיטתו

13/04/2001 | 11:49 | מאת: adi

קרן שלום, המלצה שלי, לשים אותו במיטה, לכבות את האור ולעמוד לידו דוממים. לא לדבר איתו כשהוא מתחיל לבכות. תעשו את זה כמה ימים, זה יקח מכם את השינה לכמה לילות אבל שווה. עדי

14/04/2001 | 11:23 | מאת: רוית ניסן

.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית