כסיסת ציפורניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 04:44 | מאת: ברק יוסף

שלום יש לי בעיה של כסיסת ציפורניים ורציתי לשאול אם יש דרך לטפל בנושא הזה, זה מביא אותי למצב שהציפורניים שלי כשלוש במספר נראות כאילו הם עברו טראומה או שלא נעמוד על זה שהם נראות כאילו יש להם פטריות המצב בכי עגום. לרוב זה קורה בכסיסה כמובן בזמן מבחנים - אני סטודנט! לחץ וכדומה חשוב לציין שבצבא הייתי מאוד לחוץ ועם הזמן זה נרגע לי. כיום אני חווה דברים שונים ואולי זה מפריע לי הדברים האלו הם : אני צופה באתרים פורנוגראפיים גם של גברים, למרות שאני לא רוצה לחוות חוויה עם גבר זה פשוט מעניין אותי אני גם לא מגדיר את עצמי כהומו או משהו כזה כי אין לי את הנטייה בכל אופן להיות עם גבר ואני מאוד נמשך לנשים אני אוהב לעבוד בעיניים על גברים בצאט ולשלוח להם סתם תמונות אולי בגלל היותי קונדסון כזה אני לא יודע בכל אופן אני שולח לך את שאלותיי באם יש איזושהיא פתרון לבעייתי כמו כן אני ישמח באם תענה /י לשאלתי.האם משהו לא בסדר אצלי יש לי איזה בעיה פסיכאודלית אני מרגיש שאני בסדר ואני אוהב לפתור את בעיחותיי לבד מחכה לתשובה ברק אני בן 24 אגב

13/04/2001 | 08:07 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

עניתי למשהו דומה לשאלה שמופיעה כמה שורות מתחת התכתובת שלנו. ההתלבטות ההומוסכסואלית הנה , כנראה, חלק מהמתחים. עיון נעים. טיפול בנושא הוא בהחלט עם סיכוי טוב לסילוק המטרד. ד"ר יוסי אברהם

13/04/2001 | 19:17 | מאת: ברק יוסף

ד"ר יוסי המכובד תודה על העצה, בהחלא אני חייב להשיב כי לא הוספת לי דבר חדש כי אני יודע שזו בעיה ועל אחת כמה וכמה מטרד שאני ממש רוצה להתפטר ממנו הבעיה החלה כבר ביסודי אבל אףפעם זה לא הגיע למצב כמו זה, של כסיסת ציפורניים. תבין הנני סטודנט לתחום שיכול להשפיע על חיי לטובה הכוונה הפחד שלי הוא שיבוא יופ ויתגלו "סודת נסתרים" מתיקים רפואיים על אף היותי יודע כי יש סודיות רפואית במקרים האלה (ראה לדוגמא משפט מננדז - אם שמעת עליהם, כאשר השופט נתן הוראה של בימ"ש בקליפורניה לפתוח את התיקים הרפואיים של החשודים) למרות שאני אל חשוד בשום דבר. כאשר הייתי בן 12 (וזו פעם ראשונה שאני מספר על זה) אני וחבר טוב היינו בבריכה ביחד וקרה מקרה שבטעות ממש ככה (תאמין או לא) ראינו אחד לשני וקר מקרה שעשינו התערבות על זה שהומואים לא יכולים להכניס את הפין לישבן הגברי והטעות הזו באה על מקומה בכך שזה לא נשכח מזכרוני בידעבד היום כאשר אני אולי מבין מה עישתי למרות שאז לא היה לי זרע על אחת כמה וכמה לא היה לי שום בגרות מינית וכדומה, מאז בגיל 14 וחצי כבר קיימתי יחסים בפעם ראושנה עם נשים כמובן ועד היום אני כבר בן 24 ועדיין אני עם נשים ואוהב את זה אני ממש אוהב את זה עד כדי כך שאני רוצה עתיד משותף עם אשתי לעתיד שעדיין אל נמצאה אבל אני מחפש, אני גם בחור טוב מבית טוב וגם נראה טוב סטודנט שנה שנייה באוניברסיטה ידועה ובעלת שםאין אני רוצה להרוס את חיי הכסיסה הזו הורגת אותי, אף אחד לא יודע על מה שקרה אז בברכיה גם הוריי לא למרות שאני מאןוד מאוד פתוח איתם ומדבר איתם על הכל. אני נמצא לפעמים במצסי לחץ עד כדי כך שאני כוסס את ציפורניי עד כדי כך שאני נהנה מהכאב לפעמים (ש יותר מחלה נפשית מזו) היש? ובמבחני אני ממש כוסס כל הזמן שמתי לקה חמוצה כזו אך ללא עזר ואני עובד על עצמי כל הזמן כי אני טיפוס כזה שאוהב לפתור את בעיותציו לבד טלא חערב אנשים אחרים בבעיותיי אם יש כאלו. אני בחור חברותי מאוד וגם פלרטטן לא קטן, מאז הצבא שמצאתי את עולם האינטרנט התחלתי לגלוש באתרים פורנוגראפיים ואז בטעות הגעתי לאתרים של גברים ערומים וכדומה מאז אני צופה בזה מדי פעם דבר אשר אני מסביר לעצמי אין בו שום תועלת כלומר אני מאונן על התמונות אולי (כמה מגעיל שזה נשמע) אבל אין לימטרה ללכת או להיפגש עם גבר זו לא הייתה מחשבתי ולא עבר במוחי, אמרתי כבר זה לא מטרתי ממש לא! אבל זה מפריע לי כן זה נכון זה מפריע אני לא אוהב את מה שאני עושה ואני לפעמים מדבר עם גברים חרמנין בצאט ועובד עליהם שולח להם תמונות ככה סתם לראות מהם עושים עם זה ואיך הם משתגעים מתמונה לא שלי, יצא לי כבר לאונן עם גבר בטלפון אבל זה סתם היה בחרמנות קשה כי אני בלי בחורה דבר אשר מתברר נהוג בצאט. אני מוכן לדעתך תבין אין לי מצבור של כסף ואני מעוניין שפרטיי יהיו חסויים מפאת בעיות בעתיד ועל מנת למנוע אותם, בצבא חשבתי שפסיכולוג זה הפתרון הסופי אולי היום אני רואה בזה דבר אחר למרות שאני לא מקבל את זה ביד קלה, ועדיים יש לי חששות מזה, אני יודה לך באם תוכל לעזור או לתת עצה בקשר לכסיסת ציפורניי אני חייב להגיד שתרופה כזו או אחרת לא תועיללי ואני ממשלא רוצה להתחיל לבלוע תרופות אולי יש שיטה של טיפול "בשיטה הזו של הפסיכולוגים שמרדימים אותך כזה ואז אומרים לך מה לעשות - ברחה לי המילה מהראש) לכן אולי זו השיטה ואולי אני יילך על הז מה דעתך ד"ר מכובד מחכה לתשובתך (אגב אתה קשור לקופ"ח באיזה הקשר ?) בדרישת חג שמח, בתודה, ברק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית