למישהו פה יש "טריקים"...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2001 | 02:50 | מאת: Angel

למניעת נדודי שינה? כי שלי מעולם לא עבדו...

13/04/2001 | 10:19 | מאת: אליאן

נסי רייקי - אני ממליצה ללמוד רייקי 1+2 ולאחר מכן עשי לעצמך כל ערב לפני שאת הולכת לישון. אצלי זה עבד!!!

13/04/2001 | 11:04 | מאת: אביב

היי, תנסי לישון קצת פחות ביום, להסתובב יותר בשמש המדהימה, להתעייף ולמשוך את העייפות ללילה, ואז תשני... אביב.

13/04/2001 | 11:14 | מאת: Angel

מה את עושה ביום שישי בעבודה?

13/04/2001 | 11:47 | מאת: jacki

היי אנג'ל, בקשר לנדודי שינה, לעייף את עצמך במשך היום ולמשוך את ללילה זה לא רע, ולפי מה שהבנתי רייקי בעצם זו העברת אנרגיות מסוימות בגוף, ויש לי משהו בקשר לזה: גם לי היו נדודי שינה ( עכשיו פחות, כי כמו שהבנתי אצלי הם היו קשורים באופן מסוים להפרעת האכילה שלי - בולשיט! ) , אותי פעם לימדו לעבוד על נשימות לפני השינה, ככה שהנשימה שלי הייתה סדירה ולא מהירה מדי, ולימדו אותי גם להרפות את השרירים, הייתי עושה את זה לפני השינה, השרירים היו מתעייפים והנשימה הייתה רגועה לאללה, והייתי לפעמים אפילו ישנה ככככככללללללל הלילה, את מבינה את עומק העניין ??? הפסיכולוגית שלי לימדה אותי את זה. אם את באמת מעוניינת (אז תחזירי לי תשובה) אני יכולה פשוט לרשום לך איך עושים את זה(את ההרפייה של השרירים והנשימה), כי אם אתה באמת רוצה, זה באמת יעיל. יש סיבה מסוימת שיש לך נדודי שינה ? מכיוון שאצלי, ללא כל קשר להפרעת האכילה, יש לי פשוט פחדים, חרדות וכאלה. את מבינה? שיהיה לך רק טוב. מ - jacki

13/04/2001 | 11:55 | מאת: Angel

גם אני סבלתי מנדודי שינה בעבר אני יודעת שזה לא קשור רק להפרעת האכילה גם אותי לימדו לנשום עמוק ולהקשיב לקולות הנשימה שלי... אני זוכרת אז שזה לא עבד זה רק עצבן אותי יותר:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית