מיניות - לכל הרופאים והיועצים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2001 | 16:43 | מאת: SomeOne

שלום לרופא המייעץ ! אנא פנה לדף 164 , לשאלה בנושא מיניות - ואנא החזירות את תשובתכם המייעצת , כי אני זקוק לה , כאוויר לנשימה.

12/04/2001 | 17:35 | מאת: טלי וינברגר

ל"מישהו", ד"ר פלד אינו מבקר כאן לעיתים תכופות לכן תאלץ להמתין לתשובתו בסבלנות, וכדאי שתכתוב את שאלתך מחדש, ותפנה את השאלה לד"ר פלד. ובאשר לשלאלתך, לא ברור עדיין על מה בדיוק אתה מדבר. מהם הנטיות המיניות מהן אתה רוצה להחלים? ןיתרה מזו, נראה לי שבתוך שאלתך, מצויה תשובה חלקית. אתה מכיר את הגישה שטוענת שהומוסקסואליות אינה הפרעה נפשית, כי אם עניין פיזיולוגי. לדעתי, מתוך גישה זו ניתן להבין שאין מדובר ב"מחלה", ולכן גם אי אפשר "להחלים" ממנה. אפשר להתכחש לצרכים הפנימיים, להדחיקם, ולאמץ "אישיות" אחרת מזו האמיתית. אלה הם חיים בשקר. אבל יש כאלה שחיים כך את כל חייהם. גם זו דרך. פרט לד"ר אברהם ואני, יתר היועצים בחופשה ויחזרו אחרי החג. לכן תיאזר בסבלנות לבינתיים לגבי תשובות של יועצים נוספים. חג שמח, בברכה, טלי פרידמן

13/04/2001 | 00:43 | מאת: צ'נרנטולה

שלום מישהו. אני חושבת שיעניין אותך מאוד לקרוא תשובה לשאלה דומה באתר הבא: http://www.dr-aloni.co.il/dr-aloni/page_5.html (התשובה תחת הנושא "הומוסקסואל רוצה אשה") ובכל מקרה אני ממליצה על טיפול פסיכולוגי כדי לדעת מה באמת אתה רוצה, מה ניתן לשנות ועם מה אפשר ללמוד להיות שלם. צ'נרנטולה

13/04/2001 | 07:55 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, קראתי בשעתו את הפנייה ולא הגבתי, כי אני לא מרפא, אלא מברר אלטרנטיבות של ברירה ומסייע לנתב דרך. אם גישה כזו נראית לך מתאימה, אז דע לך שאתה בכיוון הפסיכולוגי, ולא הרפואי. ד"ר יוסי אברהם

18/04/2001 | 08:01 | מאת: SomeOne

האם מנסיונך זה פתר אי פעם בעייה אצל אנשים כמוני ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית