שיטת גרינספן ושיטת לובאס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2001 | 16:19 | מאת: קרני

איני יודעת עם אני נמצאת בפורום המתאים. אבל שאלתי היא: מהן שיטת גרינספן ושיטת לובאס?

17/04/2001 | 07:18 | מאת: שרה

שלום לך, שיטת לובאס היא שיטת טיפול בילדים אוטיסטים. אולי בפורום "בעיות בתקשורת" יוכלו לתת לך אינפורמציה בנושא. תוכל למצוא אינפורמציה רבה על השיטה באינטרנט,כולל הנחיה ופירוט אופן הטיפול (באנגלית). יש ילדים שהטיפול עזר להם מאד. עקרונית, בשיטה זו "מאלצים" את הילד לשתף פעולה עם המטפל/הורה, בחדר ריק נטול גרויים שיסיחו את דעתו. בארץ יש בראש פינה מקום שנקרא "מפנה" אם איני טועה. באזור רמת-השרון אוכל להמליץ לך על קלינאית תקשורת מקצועית, מנוסה ומעולה. (לצערי אין רבות כמותה) איני יודעת מהי שיטת גרנספן. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית