לדר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2001 | 00:50 | מאת: מוזלי

דר פלד היקר אני בת 27 לאחר 2 גלים של התקפי דכאון.מהגל הראשון יצאתי לאחר שתוטפלתי בסרוקסט אבל מהנוכחי אני לא רןאה מוצא. הפסיכולוגית טוענת שאמתין להשפעת התרופות(עברן 6 שבועות) והפסיכיאטר אומר שהאישיות שלי מחבלת בהחלמה. נותרתי חסרת אונים ועשיתי ניסיון אובדני לא מוצלח לצערי. אני מרגישה שאין לי על מי לסמוך .במי להתמך .מי ינחה אותי.אם אפשר לענות במהרה אני קורסת

12/04/2001 | 21:39 | מאת: ד"ר אבי פלד

מקרה של תגובה לטיפול תרופתי בעבר מגדיל את הסיכויים לתגובה טובה גם כעט האם המינון מתאים? ניתן לעלות בסרוקסאט או למצא תחליף דומה לו שיפעל ביעילות. במקרה שיש גם מרכיב אישיותי להתפתחות הדיכאון יש לשלב פסיכוטראפיה (טיפול בשיחות) יחד עם הטיפול בתרופות. הכי חשוב לא להתאבד - הרי לא ניתן לטפל בגופה - וחבל כי את תצאי מזה בטוח - שבוע יותר שבוע פחות לא כדאי למות בגלל זה במקרה הצורך צרי איתי קשר דרך דף אישי בלחיצה על שמי בדף הפורום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית