מחפשת עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2001 | 00:31 | מאת: מוזלי

אני בת 27 כרגע חווה גל שני של דכאון ,מטופלת באפקסור . לטענת הרופא עד כאן התרופות סייעו לי ועבשיו הטיפול נתקע בגלל אישיותו הקלוקלת. אני יודעת שיש דברים רבים שעלי לשנות אבל איני יודעת איך ומהיכן להתחיל וזה גורם לי לרצות לחסל את עצמי שוב כי אין ברירה. הנסיונות שלי הולבים וניהיים רציניים ובמקביל אני מאבדת שליטה על חיי, עבודתי וקשריי עם אנשים. הפתרון הנורמטיבי היחיד נראה הסתלכות מבל הבלאגן הזה. אני צריבה מנחה לעזאזל איפה תחילת הדרך?.

12/04/2001 | 00:42 | מאת: שרית

מוזלי נראה שאנחנו באותה קלחת תיהיי חזקה אל תישברי אני מציעה לך לנסות לפנות לאתר סהר ברשת הם מאד עוזרים שם (סיוע והקשבה ברשת) אל תוותרי חמודה גם אם קשה ונראה שאין סיכוי www.sahar.org.il

12/04/2001 | 00:55 | מאת: מוזלי

האם את יודעת על איזה מקום שאינו ווירטואלי שאפשר בו לתמוך אחד בשני?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית