לתשומת ליבכם -עוד מחקר בנושא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2001 | 22:58 | מאת: אמא של...

סכיזופרניה. באתר של וואלה.. והפעם, זה ווירוס. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=5&id=53005

11/04/2001 | 23:11 | מאת: טלי וינברגר

לאמא של... הידיעה כי ייתכן וסכיזופרניה נגרמת מווירוס התפרסמה כבר לפני כשנה בעיתון "ידיעות אחרונות". רוב הפסיכיאטרים שאני מכירה שוללים אפשרות זו, אולם בעיני זה לא משנה מה ימצאו, אבל אני מקווה שימצאו את הגורם למחלה, ואת דרכי הריפוי ממנה. זה יקל על אנשים רבים. תודה על הקישור. בברכה, טלי פרידמן

12/04/2001 | 00:06 | מאת: אופיר

גם אני שמעתי על זה,רק בערוץ 8 ומצאתי את זה גם בספר על פסיכולגיה אב נורמאלית אם בימים הקרובים תהיה לי גישה לסקנר,אני יכול לישלוח למישהיא שתירצה את המאמר מהספר (הוא באנגלית) אופיר

12/04/2001 | 22:15 | מאת: רחל

ערב טוב וחג שמח! מה שלומך? תודה על הקישור. אני קצת עייפה מכדי לקרא הערב, אחזור מחר לקרא. ספרי קצת מה קורה איתך? אני לא יודעת מה לחשוב על כך שאת משוטטת ברחבי האינטרנט ומחפשת עוד אינפורמציה על המחלה. זה סימן טוב? (יש לך כוחות ומוטיבציה לחפש) זה סימן רע? (קרה משהו חדש...) זה משעשה שבשיגרה? סליחה על החודרנות- ופשוט תתעלמי אם זה לא מתאים לך. נראה לי שאיבדתי קצת אינהיביציות וגם את נימוסי הטובים בזמן האחרון... לילה טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית