אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2001 | 16:43 | מאת: אור

שלום ! הייתי מעוניינת לדעת האם טיפול בשיטה הטבעית ( אלטרנטיבית ) עוזרת במקרה של חרדות ? ובמידה וכן הייתי רוצה לדעת על חומר כתוב בנושא באינטרנט וכן המלצה על הומיאופת טוב באזור הקריות . תודה .

11/04/2001 | 19:38 | מאת: ""אור""

גם את מהקריות.........זה כנראה מהזיהום......."אור

11/04/2001 | 23:25 | מאת: טלי וינברגר

אור שלום רב, רפואה אלטרנטיבית עוזרת במקרים והפרעות רבות. אולם הצלחת הטיפול פעמים רבות תלויה באמונתו של החולה בגישת הטיפול. לא ידוע לי על מחקרים או אתרים רשמיים, אולם אני מכירה לא מעט אנשים שנעזרו ברפואה אלטרנטיבית גם במקרים של חרדות, וזה הביא להקלת הסימפטומים. אני מכירה הומיאופתית מקסימה אבל היא בת"א. אם בכל זאת תחליטי שאת מעוניינת בפרטיה, צרי עימי קשר דרך אימייל או טפלון (הפרטים נמצאים בכרטיסי האישי בהקלקה על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית