פסיכוגריאטריה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2000 | 23:44 | מאת: רונית

אשמח לדעת באיזה גיל מאובחנת בדרך כלל מחלת האלצהימר. תודה

17/07/2000 | 11:57 | מאת: ד"ר פלד

בחלק מהעבודות נהוג לחלק את סוגי הדמנטיה (שיטיון שאלצהימר נכללת בתוכן ) לפרהסנילי וסנילי, פרהסנילי מופיע ליפני גיל 65 וכולל גם את אלצהימר ד"ר פלד

17/07/2000 | 11:57 | מאת: ד"ר פלד

בחלק מהעבודות נהוג לחלק את סוגי הדמנטיה (שיטיון שאלצהימר נכללת בתוכן ) לפרהסנילי וסנילי, פרהסנילי מופיע ליפני גיל 65 וכולל גם את אלצהימר ד"ר פלד

17/07/2000 | 23:10 | מאת: אמיר זהר

שלום רונית מחלת האלצהיימר היא מחלה מוחית ניוונית, שסיבותיה אינן ידועות. ראשיתה בד"כ סמויה והיא מתפתחת באיטיות אך בהתמדה במשך שנים. תקופת ההתפתחות יכולה להיות שנתיים שלש אך גם יותר מכך. תחילת ההפרעה יכולה להיות בגיל העמידה או אפילו קודם לכן (מחלת אלצהיימר פרה-סנילית). אך בד"כ מחלת אלצהיימר הסנילית מופעיה בגיל מבוגר. כשהיא מתחילה לפני גיל65-70 יש סבירות של הסטוריה משפחתית. במקרים של התחלה מאוחרת יותר נוטה המהלך להיות איטי יותר. בברכה, אמיר

22/06/2001 | 18:14 | מאת: ד"כ כהן יעקב ( גרייאטר בכיר )

מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com [email protected] מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com מרכז המידע הישראלי לאוכלסיה המבוגרת האתר מכיל 384 בתי אבות בישראל ולהם רשיון כחוק ניתן לקבל יועץ חינם לסידור מוסדי ועזרה בבית ניתן לאתר בתי אבות לפי מילה ,סוג מחלקה או אזור חיוג כמו כן תוכל למצוא אזהרה לגבי בתי אבות אשר אין להם רשיון כחוק . תוכל למצוא גם פוליסות ביטוח של יהודים שהיו בשואה והיו להם פוליסות רונית כתב/ה: > > אשמח לדעת באיזה גיל מאובחנת בדרך כלל מחלת האלצהימר. תודה

22/06/2001 | 18:15 | מאת: ד"כ כהן יעקב ( גרייאטר בכיר )

מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com [email protected] מי יודע מה זה? www.sixtyplus.com מרכז המידע הישראלי לאוכלסיה המבוגרת האתר מכיל 384 בתי אבות בישראל ולהם רשיון כחוק ניתן לקבל יועץ חינם לסידור מוסדי ועזרה בבית ניתן לאתר בתי אבות לפי מילה ,סוג מחלקה או אזור חיוג כמו כן תוכל למצוא אזהרה לגבי בתי אבות אשר אין להם רשיון כחוק . תוכל למצוא גם פוליסות ביטוח של יהודים שהיו בשואה והיו להם פוליסות רונית כתב/ה: > > אשמח לדעת באיזה גיל מאובחנת בדרך כלל מחלת האלצהימר. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית