שוב אני לא יכולה לישון...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2001 | 01:45 | מאת: Angel

....אביב אגב,יש לך אי מייל ממני למחר בבוקר

11/04/2001 | 03:50 | מאת: טלי וינברגר

מה שמתחשק לי זה לישון כלום לא לדעת.... אני לא ממש זוכרת את השיר...אבל האוירה של השיר זכורה לי היטב והיא מתחברת לי מאד. בכל זאת אני מקווה שהצלחת לתפוס, לפחות תנומה חפוזה. קצת להרגע, קצת לא לדעת. ליל מנוחה, טלי פרידמן

11/04/2001 | 04:20 | מאת: Angel

לא,לא הצלחתי:) אבל קראתי עכשי את הודעתך, והיא הרגיעה אותי קצת:) מחייכת : " מה שמתחשק לי זה לישון"... זה כבר לא נורמלי... אבל מה כן.... תודה לך.

11/04/2001 | 07:59 | מאת: אביב

היי אנג'ל, קיבלתי את שניהם, אני שמחה שיכולתי להיות שם בשבילך, וחבל לי ששוב היה לך לילה קשה, ואת לא מפריעה לי, ואני מבטיחה שכשיהיו לי ימים קשים או כשתתחילי להציק לי אני אגיד לך, ובזה בואי נסגור את הקטע הזה - בסדר ? מקווה שיהיה לך יום קל יותר, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית