לאביב , אנג'ל ומיקי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2001 | 11:27 | מאת: יונה

אביב, אנג'ל ומיקי! האתר הזה מיועד לאנשים שרוצים להתיעץ עם מומחים בקשר לבעיותיהם ולבעיות של קרוביהם. אתם הפכתם את האתר הזה לחדר צ'אט פרטי ובכך אתם מעמיסים על הדפים וזה גורם למומחים לא לענות כי זה נהפך לטרחה לחפש את השאלות בגלל שאתם כותבים שטויות. אני לא יודע אם אתם מודעים לזה או לא... לכן אבקש ממכם להתחשב במטרה שלשמה הוקם הפורום תודה נ.ב. אני רוצה לציין שאני מתאפק לא "לשטוף" אותכם ופונה אליכם באמת ברוח טובה ומבקש: תמצאו לכם חדר צ'אט לדבר בו כי זה מפריע נורא מה שאתם עושים.

10/04/2001 | 11:36 | מאת: שאול

אם היית יודע מה זה סבל נפשי לא היית מדבר כך

10/04/2001 | 11:50 | מאת: א

צאט... מתאפק.... שטויות..... אדוני- שטויות ......אני לא מאחל לך את השטויות האלו......! חצוף ! והפורום הזה לא שייך לך.....לשטויות שלך....

10/04/2001 | 11:52 | מאת: שאול

אם אתה צרכן של שרותי בריאות הנפש אל תחפש בפורום הזה את הפתרונות לגביך

10/04/2001 | 13:33 | מאת: א

מעניין... זה מה שאני רציתי לומר לך... חצוף ומחוצף

10/04/2001 | 11:58 | מאת: אביב

בבקשה , בבקשה, בבקשה, אל תתחילו עם זה שוב. יונה - המומחים יגיעו לשאלות שלך, גם אם הן בדף הקודם, כבר היינו בויכוח הזה, ואנשים בפורום החליטו שזה לא שטויות, ושזה במקום לכתוב כאן, ולא מפריע, ולא לוקח מקום של אף אחד אחר, כל אחד יזכה להתייחסות שלו, ואנשים אחרים קוראים ומגיבים גם על הדברים של אנג'ל ושלי. לשאול ולא' - תודה על ההגנה, אבל אל תדרדרו לויכוח שלא במקום, אני יכולה להילחם את המלחמות שלי לבד ומעדיפה את זה כך, כדי לא לגרור אנשים שוב לגידופים ולשפת רחוב, ואז הפורום נראה הרבה יותר גרוע. אביב.

10/04/2001 | 13:12 | מאת: טלי וינברגר

יונה שלום רב, לפי תגובות שאר האנשים אתה מבין כי עשית הכללה של ההרגשה הפרטית שלך. ייתכן וההתכתבויות מפריעות לך באופן אישי, וזה בסדר. אתה מוזמן לדלג עליהן. כיועצת ותיקה בפורום זה אני רוצה להסביר שאני ויתר היועצים עונים על שאלות הגולשים בעיקר לפי תחום ההתמחות של כל אחד מאיתנו ותחומי ההתעניינות. אין קשר בין מספר או אורך ההתכתבויות בין הגולשים לבין מענה היועצים לשאלות השונות. לפי תגובות גולשים לא מעטים הן על גבי הפורום והן בפניות אישיות אליי ניכר כי התכתבויות אלו מסייעות לרבים. מטרת הפורום הינה יעוץ מקצועי לצד תמיכה ושיתוף של יתר הגולשים בבעיות המועלות כאן. לעיתים לחוות דעת מאדם שחווה הפרעה דומה לאדם הסובל יש ערך ומהותיות גדולים מאלו של חוות דעת מקצועית. אשמח לראותך בפורום הן כשואל והן כמשתתף פעיל בהתכתבויות השונות, בברכה, טלי פרידמן

10/04/2001 | 13:12 | מאת: טלי וינברגר

יונה שלום רב, לפי תגובות שאר האנשים אתה מבין כי עשית הכללה של ההרגשה הפרטית שלך. ייתכן וההתכתבויות מפריעות לך באופן אישי, וזה בסדר. אתה מוזמן לדלג עליהן. כיועצת ותיקה בפורום זה אני רוצה להסביר שאני ויתר היועצים עונים על שאלות הגולשים בעיקר לפי תחום ההתמחות של כל אחד מאיתנו ותחומי ההתעניינות. אין קשר בין מספר או אורך ההתכתבויות בין הגולשים לבין מענה היועצים לשאלות השונות. לפי תגובות גולשים לא מעטים הן על גבי הפורום והן בפניות אישיות אליי ניכר כי התכתבויות אלו מסייעות לרבים. מטרת הפורום הינה יעוץ מקצועי לצד תמיכה ושיתוף של יתר הגולשים בבעיות המועלות כאן. לעיתים לחוות דעת מאדם שחווה הפרעה דומה לאדם הסובל יש ערך ומהותיות גדולים מאלו של חוות דעת מקצועית. אשמח לראותך בפורום הן כשואל והן כמשתתף פעיל בהתכתבויות השונות, בברכה, טלי פרידמן

11/04/2001 | 06:24 | מאת: יעל

גם אני כבר מזמן חשבתי כך ...... לא רציתי להעליב אותכם..... אבל אתם צריכם להתחשב בכולם,והשיחות שלכם הארוכות והמפורטות פשוט מפריעים לכולם וזה הרי שיחות בינכם בלבד ולא עם הצוות אז אפשר גם לשלוח אי מייל..... (:

11/04/2001 | 06:33 | מאת: יעל

אחרי שקראתי את כל התגובות ובעיקר את תגובתה של טלי פרידמן (גם אביב הסבירה יפה) אני פשוט חוזרת בי....... אם ההתכבויות טובות לכם אז המשיכו......

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית