ללא נושא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2000 | 19:54 | מאת: שי

אני בת 32 ומגיל 18 לערך עברתי תקופות של דכאונות וחרדות קשים ונאלצתי , לתקופה קצרה , להעזר בתרופות. כמן כן הייתי בטיפולים די ממושכים אצל מטפלים שונים (פסיכולוגים) ולא הרגשתי שינוי במצבי. אני משתדלת כל הזמן להאבק לבד עם כל התחושות הקשות וה"בלגן" שהולך לי בראש אבל פוחדת שמצבי ידרדר.(יש לי 2 ילדים בבית). ההיתי מוכנה לנסות שוב טיפול כזה למרות האכזבות ולמרות שאני מרגישה שזו "פריביליגיה" שתבוא על חשברון דברים אחרים במשפחה. התרשמתי מהאתר שלך ורציתי לדעת אם ניתן להגיע אליך לייעוץ אישי ולבדוק אפשרות להמשך טיפול. תודה , שי

16/07/2000 | 23:17 | מאת: אמיר זהר

שלום שי את בהחלט יכולה ליצור קשר. נוכל להפגש ולראות אם אוכל לעזור לך. הטלפון שלי בקליניקה 6496371 - 03 . אם אני לא עונה תשאירי הודעה עם מס' טלפון ואחזור אליך. בברכה, אמיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית