בודדה באפלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2001 | 00:35 | מאת: אלה

אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי אני פשוט לא מסתדרת עם אנשים דבר ראשון רואה רק את השלילי חושבת שכולם רוצים להרע לי מפחדת לא בוטחת נקלעת למצבים של אינטריגות רואה הכל מהרגש לוקחת כל דבר קשה מאד מאד אני לא יודעת איך לצאת מהמצב הזה. עברתי חיים מאד קשים אני בת 27 טיפלתי באמא חולה כל החיים שלי סבלתי מהשמנה ומגידופים מצד אמא שלי שלא סבלה לראות אותי שמנה, אני מרגישה שאני חסרת אופי ולא טוב לי עם זה מה לעשות??? עזרו לי

10/04/2001 | 00:36 | מאת: Angel

:(

10/04/2001 | 00:42 | מאת: תום

אלה, אנא ספרי יותר על עצמך. יתכן שאוכל להיות לעזר.

10/04/2001 | 02:19 | מאת: טלי וינברגר

אלה שלום רב, נראה ממכתבך שעברת מסכת חיים לא פשוטה בהחלט. את מתארת יחסים עם אחרים כבעייתים, מכילי אינטריגות מרובות, וכמו כן גם יחסים בעייתיים בינך לבין עצמך (ההשמנה, הדימוי העצמי וכו'). כל אלה מביאים אותך לתחושת הבדידות והאפילה. ולכן לא פלא שהכינוי שבחרת לעצמך הוא "בודדה באפילה". אז קודם כל אני מקווה שמעצם התגובות שכבר קיבלת ושעוד תקבלי תחושי שאינך לבד. זו כבר עזרה ראשונית. אבל זה לא מה שבאמת יעזור לך לפתור את התחושות הקשות הקיימות בתוכך. לכך דרוש טיפול ויצירת קשר משמעותי עם מטפל/ת. אני אשמח לסייע לך בתהליך מציאת ובחירת מטפל. את יכולה ליצור עימי קשר דרך אימייל או טלפון (פרטיי נמצאים בכרטיסי האישי, תקליקי על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית