מיניות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2001 | 20:50 | מאת: SomeOny

האם אפשר לרפא בעיות של מיניות בעזרת טיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי ? והאם היפנוזה יכולה לתרום או לגרוע לנושא ???

08/04/2001 | 22:28 | מאת: ד"ר אבי פלד

שאלה כללית מידי - פרט

10/04/2001 | 11:52 | מאת: SomeOne

אני בעל נטיות ... , אני מתבייש בזה , אני לא שלם עם עצמי - ואני חייב לפתור את הבעייה הזו אחת ולתמיד ! , אני אובד עיצות - לא הלכתי לפסיכולוגים או כל טיפול אחר מחשש הוודע על אודות נטיותי , אני לא מחפש יעוץ שיהפכו אותי לשלם עם עצמי , או עם נטיותי , אני רוצה להרפא מהמחלה הזו - אני לא מאמין בדבר "הפגם הגנטי" הוא תורשה מולדת , אני מאמין שיהיה ניתן לפתור את הבעיה בעזרת טיפולים כימיים או היפנוזית במשך זמן ואז אהיה נורמאלי .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית