אנג'ל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2001 | 17:06 | מאת: מיקי

הי אנג'ל,מה שלומך?איך את מרגישה? אנג'ל-אני אמרתי לך אני לא רוצה ללחוץ עליך לדבר או משהו כזה.אני רוצה שתעשי רק מה שאת מרגישה לנכון.בסדר? רק לדעתי תזכרי משהו אחד-מותר לך לדבר,ולהוציא את כל מה שיש לך על הלב.את לא צריכה לשמור שום דבר מבפנים.שום דבר שיגרום לך לסבל ולצער.את לא אשמה ומותר לך לדבר ולפרוק הכל.זה טוב.זה בריא.זה יהיה צעד חכם.אז כמו שאמרתי לך כבר,אני תמיד לרשותך אם את רוצה לדבר,איך שאת מרגישה.בסדר?שיהיה לך יום טוב וחג שמח.

08/04/2001 | 17:34 | מאת: Angel

תודה.

08/04/2001 | 22:31 | מאת: ד"ר אבי פלד

הרעיון של "פורקן" בעיות נפשיות הוא מיושן - לא מקובל - LAYMEN עדיין מחזיקים בו - לפעמים יכול להזיק ולא להועיל - כך שלא בטוח שזה "טוב ובריא"

08/04/2001 | 22:38 | מאת: Angel

תשובתך עניינה אותי. מה אינו נחשב "מיושן" ו"חסר תועלת"-תרופות,טיפולים התנהגותים שלא עובדים? אני לא שואלת במטרה לזלזל בידע שלך או במקצועיות שלך אני שואלת מתוך עניין ומתוך נסיון מר עם פסיכיאטר...

08/04/2001 | 23:08 | מאת: sb

אין בכוונתי לפגוע באף אחד אבל אני בטוחה שאנשים רבים יסיקו מנסיונם שקביעה זו אינה נכונה בכלל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית