לכל הגולשים באתרנו הקט-

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2001 | 12:17 | מאת: רוית ניסן

אני נוסעת לכמה ימים. חשוב לי להפרד מכם בידיעה שתהיו פה אחד עבור השני. ברוח הפואטית השורה באתר בימים האחרונים אני שולחת לכולכם שיר במתנה: תן את השמיים והשמש החמה תן לראות אותם מן הנשמה תן לנפש שתרעד תן להיות חופשי ומאושר שיר לנו שיר ושלח לנו אור תן יום בהיר וערב טהור צחק בנפשי לבן ומואר בואה חופשי ולך מאושר יש ימים יפים שהדרכים בהן גדולות יש דברים יפים גם בלילות וכל מה שעוד נותר רק להיות חופשי ומאושר עוד תפילה אחת אנחנו נבקש ממך עוד תפילה נריע לשמך זכור אותנו גם מחר תן להיות חופשי ומאושר מילים: ד. ברק לחן: ב. שרעבי חג שמח לכולנו ונתראה אחרי החג. רוית.

07/04/2001 | 12:18 | מאת: adi

רוית, מה, את משאירה את טלי לבד? פויה!!! עדי

07/04/2001 | 12:58 | מאת: טלי וינברגר

רוית, שתיהיה לך נסיעה טובה וחופשה נעימה... תחזרי אלינו עם כוחות מחודשים ושיר חדש בלב... :) וכמו שאומרים: עדיף מטפל שלמען עצמו יוצא מדי פעם לחופש ממטפל ש"למען המטופלים" הופך למותש ומעלה עובש... זו לא המצאה שלי המשפט הזה, אבל הוא סוג של רציונליזציה של מטפלים... חג שמח! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית