לרונית - בהמשך לנושא ילד בן 5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/04/2001 | 01:05 | מאת: מאירה

בתגובה לתשובתך: תודה על תשובתך - אבל אולי אני אוסיף קצת רקע.. אז יהיה לך יותר קל לענות לי! א. אין לי בן זוג.... ואין תחרות בבית על תשומת ליבי! ב. אני לא נוהגת להסתובב בצורה יומיומית עם תחתונים וחזיה.. במקרה בני הבכור לא היה מס' ימים וזה אפשר לי מעט יותר חופשיות! אז ראיתי את ההתנהגות החדשה אצל בני הקטן. ג. אני לא אדם מבולבל מטבעי!!!! ומשקיעה תשומת לב רבה בחינוך ילדי! חג שמח!

07/04/2001 | 06:46 | מאת: רוית ניסן

למאירה בוקר טוב. תודה שהוספת את הפרטים, שאכן חשובים. בנך כנראה מנסה להיות בן זוגך. זוהי פנטזיה של כל ילד כמעט- טבעית ונורמאלית. אם התנהגות זו החלה כאשר בנך הבכור נעדר מן הבית- יתכן שחש כי זהו עיתוי טוב לתפוס פיקוד. אין זה אומר עלייך בתור אמא דבר רע. פשוט חשוב שתהיי ערה לפנטזיה הזאת שלו- ותציבי גבולות ברורים לאהבה ולדרכי ביטוייה. אני מקווה שהפעם יותר הבנו זו את זו, ואני מתנצלת אם נפגעת מן הנימה של תשובתי הקודמת. בברכה. רוית.

08/04/2001 | 00:27 | מאת: מאירה

תודה רונית על רגישותך ותשובתך!! שתהיה לך שנה נפלאה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית