כאבכם כאבנו!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/04/2001 | 00:10 | מאת: חברים נפגעי 'הלם -קרב'

אנו נפגעי 'הלם-קרב' חברי ארגון נכי-צה"ל,מושיטים יד נאמנה ומאמצים אל לבנו את חברינו אשר טופלו בתרופה 'פנטוטל'. מחאתנו נשמעת היום מעל כל במה ציבורית. כלוחמים נאמנים של מדינת-ישראל, לרגל המצב הבטחוני,אנו מפזרים עכשיו את ההפגנה. אנו מתחייבים להמשיך במאבקנו הצודק,באמצעות 'ארגון-נכי-צה"ל עד תיקון העוול והשלמת השיקום והטיפול בנו ובבני משפחתנו היקרים. אנו מאחלים לכל בית-ישראל חג פסח שמח וכשר חברים נפגעי 'הלם-קרב' בארגון נכי-צה"ל ערב פסח התשס"א _________________---------

06/04/2001 | 00:13 | מאת: adi

חברים עלומי שם שלום רב, יש לנו פורום שנקרא: פורום הלם-קרב. חלקכם משתתפים בו וחלקכם לא. אלו שלא מוזמנים לקחת חלק. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית