לא רוצה לחיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/04/2001 | 21:16 | מאת: אריה שרון

הפסח מגיע ואין לי חשק לחיות מה לעשות???.

05/04/2001 | 21:18 | מאת: יורם

מדוע אתה לא רוצה לחיות

05/04/2001 | 21:39 | מאת: לימור

לאריה שרון היקר, החיים יקרים מפז, יותר מאבן הטופז, אם עליהם תוותר, על כך לעולם תצטער. אלוקים בוחר בכל אחד, למלא תפקיד מיוחד, אז תחפש את המטרה, שלשמה אתה נבחרת. שיהיה לך ולכל בני משפחתך חג פסח שמח וכשר, עם שלל פרחים ואלף חיוכים. קח את החיים בקלות, ושיהיה לך שבוע מקסים. באהבה לימור.

06/04/2001 | 00:18 | מאת: adi

לאריה שלום, אני רק רוצה להגיד לך, שלדעתי האישית, למרות כל מה שעברתי בחיים (ועברתי!!!) החיים הם יפים. ספר קצת על עצמך, והבעיה שאתה סובל ממנה ואפשר יהיה לעזור לך. עדי

06/04/2001 | 14:06 | מאת: לימור

עדי, בן/בת? לאריה היקר, אני מאחלת לך חג שמח, וחוץ מזה גם אני קצת בדיכאון אבל זה יעבור מתישהו, ואני לא נותנת למצב הרוח הרע ולמחשבות להשתלט עליי אלא מעבירה את הזמן בדברים שאני אוהבת לעשות, כמו לשמוע שירים יפים של שנות ה 80, או להמציא שירים מטופשים.... וככה אני מעבירה את הזמן, כי צריך לנצל כל רגע בחיים.... אז כך את החיים בסבבה... ואם בא לך לספר קצת על עצמיך ולהתייעץ סתם ככה .... אז האימייל שלי הוא : [email protected] חוץ מזה שיהיה לך שבוע מקסים... ושתזרח עליך השמש... תן חיוך.... באהבה לימור.....

06/04/2001 | 17:06 | מאת: אחת

שלום אריה שרון! אני מאוד-מאוד מבינה אותך. אני עוברת עכשיו תקופה קשה של אבל, והפסח המתקרב פשוט מהלך עלי אימים, כמו שכבר כתבתי בפורום הזה (ואני מבקשת סליחה על הנודניקיות שלי ממי שכבר קרא את הודעותי הקודמות אבל אני פשוט חשה צורך לעזור למי שצריך ואפשר!). אין לי מושג מהי הסיבה להרגשתך, וכמו שמישהי כבר כתבה לך - אם תפרט אולי ניתן יהיה לעזור לך יותר. בכל אופן, מה שאני עושה כדי להעביר את "הימים הנוראים" האלה הוא - קביעת תכנית לכל יום ויום, כך כדי שאהיה עסוקה ולא יהיה לי יותר מדי זמן למחשבות. ואגב, האינטרנט בכלל והפורום הזה בפרט - הם רק דרך (מעולה!) אחת מני רבות להעביר את הזמן, להרגיש שאתה לא לבד. נסה גם אתה לעשות אותו הדבר - תכנן כל יום ויום, כך שתהיה לך הרגשה שיש לך בשביל מה לקום בבוקר. אשמח להמשיך ולשמוע ממך איך זה הולך! שיהיה לכולנו פסח שמח ובכלל שיהיה לנו רק טוב! אחת

07/04/2001 | 15:36 | מאת: אריה שרון

לשאלה למה אין בי רצון לחיות יש את הסיבות הבאות אני בראשית שנות ה- 30 בעל תואר שני וכרגע מתחיל דוקטורט עבודה אין ,או מה שאני עובדכרגע נותן לי את האפשרות לחיות בדחק חברים אין חברה אין

07/04/2001 | 16:17 | מאת: לימור

לאריה היקר, בדרך כלל אני ממציאה שירים עם חרוזים, אבל אני לא באמת משוררת .... לכן אני מקדישה לך שיר של זמר בשם עמיר בן עיון בתקווה שתצא מהמצב שאליו נקלעת. החיים הם יפים והשמש זורחת.... כל אדם אחראי לגורלו שלו, ההחלטות הן בידייך... אני מאמינה שאתה תצא מזה ובגדול ובקרוב תמצא את האחת שתסגור איתך מעגל, ותבוא ותיפול בגורל....האהבה. געגוע: סתיו של געגוע יש צביטה בתוך הלב וחיוך שנחבא, מחכה לשמש החושך מהתל בך שומר סודות, מפחד ומחכה לבוא הבוקר שחר עלה, אתה רוצה לברוח מכל היתר אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד לא תהיה יותר לבד לא תהיה יותר לבד אל תתן אף פעם שתקוותך תתחיל לדעוך אל תוותר, היה מנצח ואז תחשוב פתאום אולי עד מתי לי? עד מתי אלחם, זה כדאי? כל זאת אזכור ואנסה, בחיי. שיהיה לך ולכל החברים כאן חג פסח כשר ושמח, עם שלל פרחים ואלף חיוכים.... גם אני מאוהבת במישהו מהעבודה שלי כבר שנה ולא מסוגלת לחשוף בפניו את רגשותיי.... אבל יהיה בסדר....... באהבה לימור......

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית