בתולה מבחירה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/04/2001 | 22:55 | מאת: לימור

אני בת 24 עוד חודש, עדיין בתולה מבחירה אישית שלי, לא היה לי חבר אף פעם, הבחור שיצאתי איתו הכי הרבה - חודש. אני ביישנית שחבל על הזמן... כשאני בחברת אנשים אני תמיד הבדרנית, אבל כשאני לבד עם מישהו אז אני לא יכולה להסתכל לו בעיניים... אני מאוהבת בבחור מהעבודה שלי, אבל הוא מתייחס אליי בתור ידידה ולא יותר מזה, הוא לא יודע שאני מאוהבת בו. אני רוצה להוציא אותו מהראש שלי וזה לא הולך...יש לי מצבי רוח משתנים... יש לי פרצוף עצוב כל הזמן בלי סיבה מיוחדת..... האם אני אמצא את החצי השני שלי?

05/04/2001 | 09:07 | מאת: אורה

אני לא בטוחה שהבנתי את הקשר בין הכותרת למה שכתבת האם את חוששת לקיים יחסי מין? וזה חלק מהבעיה? לגבי החצי השני, את תמצאי אני בטוחה, ויכול להיות שיותר מחצי אחד... זה באמת עניין של זמן ושל להפגש במקום הנכון, בזמן הנכון עם הבחור (משוואה עם הרבה נעלמים..) תצאי לבלות, תטיילי, תכירי, תתידדי, בסוף זה יקרה, בסוף יבוא מישהו שביחד תצליחו לשבור את מסך הביישנות ולהסתכל עמוק פנימה אל תוכך

05/04/2001 | 11:13 | מאת: רוז

שלום אורה, אני מכירה סיפור על אחת בישנית נורא, שישבה כל הזמן בבית, ואמא שלה לחצה עליה "תצאי, תבלי, תכירי מישהו, איך תתחתני אם תארי בבית כל הזמן? מה את חושבת שהוא ידפוק בדלת ויכנס הביתה?" אז הבחורה הזו לא הקשיבה, לא יצאה ונשארה בבית, יום אחד דופק בדלת בחור צעיר ונחמד, שניסה למכור להם פוליסת ביטוח, מכיון שהם התכוונו באותה עת לעשות ביטוח חיים, הוא הוזמן לשבת בפינת האוכל, ולפרט להם את ההצעה. ומהחדר יוצאת הבת לפינת האוכל, המבטים נפגשו ביניהם, ו...זהו. היום הם נשואים, עם ילד, ומאושרים עד מאוד. אז כמו שאמרתי, יש כל מיני סיפורים, והנה, הבחור כן הגיע ודפק על הדלת, אמנם רצה למכור פוליסת ביטוח, אבל מצא כלה.

05/04/2001 | 11:07 | מאת: רוז

כן תמצאי, אני מבטיחה לך. אני מחתנת בנות כל הזמן, והסיפורים שמתרחשים במציאות , עולים על כל דמיון. ו...כן, אני בעד שתשמרי את עצמך למי שאת אוהבת. אין בזה שום בושה, להיפך.

05/04/2001 | 11:30 | מאת: ""אור""

אל תדאגי לימור בחורות כמוך קשה למצוא היום......אל תתיאשי ותשמרי את עצמך לבחור שיגיע והוא יגיע ....גם אשתי הייתה בישנית ....והיום אחרי 20 שנה ...כל בוקר שאני אומר לה בוקר -טוב....טראח ישר אני חוטף סטירה!! אבל אל תדאגי אולי נמצא לך שידוך!!!!!!!"אור

05/04/2001 | 18:15 | מאת: הדס

הי לימור קודם כל בכדי למצוא אהבה ובכדי שהחצי השני יראה אותך ויבין שזאת את .עליך להקרין ולשדר אהבה שבאה מתוכך אל עצמך, ברגע שאת תלמדי לאהוב את עצמך ןליהיות מאושרת גם כשאת בלי בן זוג עלייך ליהיות השלם והוא גם השלם ביחד אתם זוג ולא אחד, עלייך למצוא את האושר הפנימי שלך וללמוד לאהוב את עצמך זה יגרום לך אושר רב את תעניקי לסביבה אושר רב ומייד תרגישי שינויים בחייך . המתכון הזה עובד תשדרי אהבה ורוגע,שמחה ויצירתיות,אנשים פשוט ימשכו אלייך כמו מגנט בהצלחה הדס

05/04/2001 | 20:22 | מאת: ""אור""

בגלל זה כולן אוהבות אותי..........!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית