הקאות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2001 | 16:38 | מאת: ענת

שלום לקוראים, אני לא בטוחה שיש אנשים שמבינים בנושא הזה, אך בכל זאת אני מנסה. לפני כשנתיים אני התחלתי להקיא מיוזמתי, בין לבין היו ימים שלא אכלתי כלום. אני לא יודעת אם בכלל יש ממה לדאוג,או אם יש בעיה. אני לא יודעת אם זאת הפרעת אכילה, ואם בכלל צריך לטפל בזה. עם כל הידיעה שיש משהו פסול במה שאני עושה, קשה לי להפסיק עם זה. מה אני אמורה לעשות??

04/04/2001 | 08:49 | מאת: me

גשי לטיפול בדחיפות האפשרי, אני ממליצה לטיפול קבוצתי בהפרעות אכילה. האם ירדת גם במשקל? אל תזלזלי בבעיה שלך! אני מקיאה כבר במשך ה 8 שנים האחרונות. רוב הזמן כ 3 פעמים בשבוע. בתקופות הקשות שלי כ 6 פעמים ביום. כשגרמתי לעצמי פצע בוושט, אולקוס, נזק לעיניים, לשיניים, ולעוד ועוד. אנא נסי להחזיק את עצמך, ואם קשה להתמודד עם דברים אל תתביישי לגשת לטיפול. כלפי חוץ גם אצלי הכל נראה בסדר. אם בא לך לשאול משהו תכתבי לי [email protected]

04/04/2001 | 18:20 | מאת: טלי וינברגר

לענת שלום רב, כמו ש"מי" כתבה לך, אני מחזקת את דבריה. יוזמה אישית של הקאות הינה חלק מהפרעת אכילה. את עצמך אומרת ש"הכל בסדר" אך הנזק שנגרם לך הוא נזק מצטבר, וראי את דבריה של "מי". כדאי לפנות בהקדם לטיפול פסיכותרפויטי. את מוזמנת ליצור עימי קשר וביחד נבדוק לאן וכיצד עלייך למצוא טיפול. את יכולה להתקשר אליי או לשלוח אימייל. הפרטים נמצאים בכרטיסי האישי, תקליקי על שמי. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית