ריטלין-ד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2001 | 23:19 | מאת: אופיר

ד"ר פלד האם ריטלין יכול לעזור במיקרים של דיכאון ? אופיר

02/04/2001 | 23:27 | מאת: ""אור""

רק במקרה שיש 2 אונות רייטלין עוזר...כך שלך חבל על הזמן תנסה ...."ויאגרה"

02/04/2001 | 23:30 | מאת: אופיר

שסובלים?!!?!?!,אני במיקרה סובל מדיכאון לאחר טראומה ששניתה לי את כל החיים!!!! אז אם באמת ליצחוק עלי,אני מאכל שיקרה לך אותו דבר.... ואם אתה בכלא,כניראה וזה יקרה!! אמן ובקרוב! אופיר

03/04/2001 | 13:47 | מאת: רוז

אופיר, אמנם אני לא ד"ר פלד, אבל מנסה קצת לחשוב. ריטאלין אמור להשלים חסר של חומר במוח, שבלעדיו יש תזזיות יתר (היפראקטיביות) וחוסר ריכוז. , והריטאלין מרגיע את ההיפר אקטיביות, באופן הגיוני לא נראה לי שריטאלין אמור לעזור לדיכאון, כי אדם מדוכא, הוא לא אחוז תזזית, אלא להיפך, הוא שפוך בלשון העם. אז מה ריטאלין יעזור?

03/04/2001 | 14:12 | מאת: אופיר

גם היום לקחתי,ואני מרגיש מעולה...באמת הדיכאון נעלם! אולי זה בסהך הכל פלאצבו ובקשר לתזזית,זה גם משמש לטיפול בנקרולפסיה..ואין קשר בין נקרולפסיה לבין "היפראקטיביות" אוליזה גם עוזר במיקקרה של דיכאון,ואולי זה רק פלאצבו,אני לא יודע אני רק יודע שזה עוזר... את לא יודעת כמה זה ניפלא לצאת ממצב של שביזות! אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית