אהבה חד צדדית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2001 | 22:50 | מאת: לימור

שמי לימור ואני בת 23, אני מאוהבת כבר כמעט שנה בבחור מהעבודה שלי ולא מסוגלת לחשוף בפניו את רגשותיי כי אני מפחדת מדחייה מצידו, ומאיבוד הקשר הידידותי שנוצר בינינ ו, וגם בגלל שאני ביישנית. בהתחלה לחא הרגשתי כלפיו כלום, אבל לאט לאט הבנות בעבודה שלנו הכניסו לי אותו לראש, כי הן החליטו שאנחנו מתאימים, ונראה להן שהוא מאוהב בי. הוא מצידו לא מראה לי שום סימן, ואני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי. הוא מתייחס אליי נורא יפה כמו אל אחות , אבל לא יותר מזה, הן אומרות שהוא מתבייש ממני ובגלל זה לא חושף את רגשותיו, אני חושבת שזה לא נכון, ושהוא לא מרגיש כלפיי כלום... אני לא יודעת אם אני באמת מאוהבת בו או בגלל שהכניסו לי אותו לראש אז אני מדמיינת שאני מאוהבת בו. אני רוצה לחזור אחורה בזמן ולהיות לימור הקודמת , שלא היו לה כאבי לב ודאגות.... מה עליי לעשות???????.

03/04/2001 | 00:32 | מאת: טלי

לימור שלום רב, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הודעתך. לפי מיטב זכרוני זוהי הודעתך השלישית בפורום. לא זכור לי מה הגולשים הגיבו, אולם נראה שטרם זכית לתשובה לה את מצפה. השאלה היא לאיזו תשובה את מצפה? מה באמת היית רוצה שיקרה בינך לבין הבחור? ומדוע שלא תפתחי איתו בשיחה כנה? ספרי לו על התהליך, על עצמך, על מה את מרגישה וראי את תגובתו, הקשיבי לדבריו. יתכן ושיחה כזו תפתח ביניכם שלב חדש בקשר, משהו גלוי יותר. בברכה, טלי פרידמן

03/04/2001 | 18:31 | מאת: לימור

לטלי שלום רב, אני פוחדת לאבד ידיד , אני לא יכולה לכפות עליו להרגיש את מה שאני מרגישה. הוא לא מראה לי שום סימן מצידו לכך שגם הוא מאוהב בי. אני כבר לא יודעת מה אני רוצה... אני רק יודעת שהוא לא יוצא לי מהראש..... אני לא מסוגלת לספר לו מה אני מרגישה, אני מפחדת שהוא יידחה אותי .... אני לא מאחלת לאף אחד להיות במצב שבו הוא מרגיש כמו במבוי סתום....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית