לדניאל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2001 | 07:33 | מאת: אופיר

שמור את הקפריזות שלך...לעצמך,זה שאתה תידחוף הודעה כמה דפים אחורה לא עושה אותך גיבור גדול. כמו שאמרתי לך,אני נימצא כאן אני קורא\כותב בפורום הזה מיום הקמתו כימעט לסירוגין .....אני לא מיתכון ללכת,לא אתה ,ולא המיתחזה יזיזו אותי מכאן ואם יש לך בעיה אם כל זה............תיתמודד איתה http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=68100&t=66686 להבא כל הודעה שתידחוף אחורה כדי להרגיש גיבור גדול,אני אדחוף קדימה שאנשים יראו כמה אתה פחדן,ראה קישור למעלה אופיר

02/04/2001 | 08:50 | מאת: דניאל

http://doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=56677&t=56230

02/04/2001 | 14:00 | מאת: רוז

חשבתי שעברנו את זה לא?

02/04/2001 | 08:59 | מאת: דניאל

רואה אני חוסר שקט מוחלט בבעייתך. אבחנה? יותר מאוחר.

02/04/2001 | 09:43 | מאת: ""אור""

מה קרה אופיר למה אתה עושה שוב בלאגנים........."אור

02/04/2001 | 09:50 | מאת: דניאל

הילד בסך הכל בן-14 ורק מנסה להקניט. מנסה לבדוק את סף-הגירוי. ומפריע למהלכו התקין של פורום זה. כידוע לך הוא נעדר לזמן-מה,(הורחק ע"י מנהל-הפורום)והיה שקט,כעת כשהוא חזר,מתחיל הבלאגאן אוליי נזמין לו את הניידת שוב?

02/04/2001 | 10:06 | מאת: אופיר

היי אור מה אני יגיד לך,אני מנהל דיון עם רוז על גמיהל מומצץ,לדניאל יש בעיה איתי שהוא חייב להגיד אני הצעתי ל 3 אנשים כאן להשתמש באי סי קיו,לדניאל יש בעיה איתי שהוא חייב להגיד אני מנהל דיון עם אחת,לדניאל כאמור יש בעיה אואתו "אופיר" שהיה כאן...זה שעהש את הבעיות,אותו מיתחזה הורחק מהפורום ע"י מנהל הפורמים מיצטער אור,אני לא יודע מה יש לכם נגדי...אבל אני לא זז מכאן אופיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית