אני מצטערת אם פגעתי במישהו.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/04/2001 | 00:02 | מאת: לולה

בתגובה ל"כל מי שרוצה להיות רזה" אני מצטערת אם פגעתי או העלבתי. אני לא יודעת להתבטא בכתב וזה גורם להרבה בעיות. לא רציתי או ניסיתי להעליב אף אחד. באמת. אנשים פה מאוד תומכים ולא מגיע לאף אחד שבא לכאן כדי לקבל עזרה שאני אעליב אותו, ואין לי שום זכות לזה. בבקשה אל תכעסו עלי. רק ניסיתי לעזור. ונראה לי שיותר היזקתי מאשר עזרתי למישהו. סליחה. לולה.

01/04/2001 | 00:14 | מאת: Angel

זה בסדר מבחוץ זה נראה אחרת. מבינה. אל תעזבי

01/04/2001 | 00:18 | מאת: סתיו

אנג'ל, תשארי פה עוד קצת, אם את יכולה. אני לא רוצה להיות לבד הלילה. סתיו.

01/04/2001 | 00:19 | מאת: Angel

אני מבינה גם שאת סובלת מדכאונות והפרעת אכילה,כיוון שהיא נתפשת מבחוץ רק כרצון להיות רזה ולא יותר מזה,נראית לך אולי דבר קטן והתעסקות חסרת משמעות אל מול הדכאונות היומיומיים שאת מתעסקת איתם. אולי באמת יותר טוב שאת חושבת על הדכאונות וכותבת עליהם פה, ולא מתחבאת מאחורי הפרעת אכילה.

01/04/2001 | 00:26 | מאת: adi

לולה ואנג'ל, זה יופי!!! לולה, גם אם את מתבטאת באופן פוגע, הרי שאת מעוניינת לעזור. זה מה שחשוב!!!!!!1 עדי

01/04/2001 | 08:44 | מאת: רוז

למה את חושבת שהזקת? ברור שהדברים מציקים לך, ורצית לתת לנו נקודת מבט של "רזה" על המלחמה המטורפת בשומן, מצידי זה בסדר.

01/04/2001 | 15:59 | מאת: דניאל

טוב אם את לוחצת אני סולח......... :-)

02/04/2001 | 00:58 | מאת: רוז

בוא הנה, מה אתה עושה פה? חזור הביתה, דרור התנצל מעל גבי הפורום, לא יפה :-(

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית