אנג'ל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2001 | 16:16 | מאת: מיקי

הי אנג'ל .אני בטוחה שזה קשה לך,אבל את חייבת את זה לעצמך-לא עשית שום דבר רע ואת לא צריכה לענות את עצמך.יש לך המון כוח מבפנים ,כח שאת לא מודעת שהוא קיים בתוכך.אנג'ל זה טוב להגיד שכואב לך,זה טוב לשהגיד שקשה,זה טוב לדבר ולא להפנים את כל הכאב בהרעבה,בליסה או שתיה.את מקסימה.תביני את זה.אולי אם פעם אחת תרשי לעצמך לחשוב על עצמך מחשבות טובות,לא כל כך ביקורתיות ומאשימות כלפיך-יהיה לך יותק קל ויותר טוב.מיקי,את יכולה להרים אלי טלפון מתי שאת רוצה.אני תמיד פה.

31/03/2001 | 19:25 | מאת: Angel

מיקי-(איזה מוזר לי ככה לקרוא לך).אני אקח את הספר איתי לבסיס ואתחיל לקרוא אותו שם. לא חשוב מה קרה לי סופהשבוע .העקר שאני כאן בשנית.רציתי לברוח מהבושה . אבל חזרתי. מחכה למס' טלפון... אני לא אוכל לפנות לרופא היחידה כיוון שמדובר במילואמניקים מתחלפים אצלנו.אני אוכל רק אם אני אשיג שם של מטפלת שעובדת עם הצבא.אבל אני לא יכולה לבקש ממנו למצוא בשבילי.אני אמורה למצוא אחת בעצמי ולספר עליה,מבינה? זנ בעקרון דרך קלה ...כי המילואמניקים לא מקשים במיוחד.הבעיה היא למצוא את המטפלת שכדי להגיע אליה, לא צריכים לעבור דרך קב"ן.עו"ס הח"ן היא באמת כזו,אלא שהיא מתמחה בטיפול במקרי אונס והטרדה מינית . בכל אופן תודה לך. ואם מחר השמש לא תזרח כפי שהבטחת לי אני לא יודעת מה אני עושה לך:*) טלי-תודה על השיחה באיי סי קיו. שלא תחשבי ששום דבר לא מחלחל.את בטח מרגישה שדברייך הם רפיטציה מיותרת.הם לא.הם מאוד לא. אני לא מסוגלת אמנם לתקוף את הסביבה ולכפות עליה שתטפל בי.אני מתכוונת לצבא.אולי בכל פעם קצת.אני לא מכירה את השיטות.מיקי מבררת אותן.כבר ניסינו שתיים שלא עבדו.היא מבררת עוד.אני אנסה את **-**(לא רציתי לחשוף את שמה מחשש להתגלות במקרה).אולי תסכים להחזיר אותי לטיפולה.גם קרוב מאוד אלי לבסיס.משהו כמו 5 דקות נסיעה. אולי באמת אמא...רק שזה דורש אומץ.אבל אמרת שעל עצמם המחשבה מגיע לי קרדיט.תודה:) אביב-אין לי מה להגיד לך שישמע בסדר.דברים נפתחו.דברים פרצו החוצה.קצת כועסת-כי קשה לי להתקפל בחזרה.אבל אולי זה טוב,מי יודע? וחוץ מזה אני גם לא כ"כ בטוחה כמוך שזה קרה בעקבות השיחות בינינו. אם את בטוחה שזה מזיק לך-נפסיק לדבר. שיהיה לשלושתיכן שבוע טוב ביי ביי:-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית