אני מבקש ממטפלי האתר תגובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/03/2001 | 23:41 | מאת: דורון

השארתי כאן הודעה אתמול על שמי ולא קיבלתי תגובה . אני מבקש לקבל התייחסות לדברי מד"ר קפלן,דרור גרין או כל מישהו אחר ממטפלי האתר שיכול לעזור . בבקשה זה חשוב לי . תודה דורון

30/03/2001 | 21:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דורון שלום ד"ר פלד ענה לשאלתך למטה. אני מצטרף להמלצתו, פנה לייעוץ פסיכיאטרי. לא ניתן לדעת בוודאות במסגרת הפורום מה משמעות הדברים שאתה מתאר וכדאי שיבדוק את זה פסיכיאטר במפגש אישי. במידה ויש לך מטפל קבוע כמובן שעדיף לפנות אליו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית