לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/03/2001 | 23:20 | מאת: לולה

איך גורמים לחיים להראות טוב יותר??? לולה.

29/03/2001 | 23:48 | מאת: דורון

לולה יקרה כמו שאומרים היופי הוא בעיניי המתבונן . כך גם יופי החיים . אף אחד לא יכול לומר לך איך לגרום לחייך להיראות יותר טוב . את זו שצריכה להביט פנימה לתוך ליבך ונשמתך ולדעת מה עושה לך טוב . למשל בשבילי זה מוזיקה .אני מכור למוזיקה ולספרים . אני נהנה מזה . אני גם אוהב אינטרנט ,כמו שבוודאי שמת לב . אני לא יודע מה לומר לך מלבד העובדה שאת צריכה לחשוב עם עצמך מה את רוצה לעשות בשארית חייך . להעביר את הזמן או למצות את החיים על כדור הארץ. תמצאי לך משהו שמעניין אותך ותקדישי לו תשומת לב ,תלדי להכיר את עצמך דרך אותו משהו. אם תתמכרי לרחמים עצמיים ולרגשות הדיכאון או לעצבות ,את תאכלי את עצמך ולא תוכלי להפסיק . תעשי מה שאת רוצה ,אוהבת וחושבת לנכון. תפנקי את עצמך מקווה שעזרתי דורון

30/03/2001 | 11:17 | מאת: bstita

מחזיקים תמונה שלי בכיס ומציצים בה כל עת שחשים ברע. סתתתאאאאממממם...... וברצינות: במקום לקבל תשובות פילוסופיות על משמעות החיים , מה דעתך לכתוב לעצמך רשימה של כל דבר העושה לך טוב? החזיקי את הנייר בכיסך ונסי להוסיף לו עוד ועוד. היי עסוקה באושרך. זכרי: האושר מורכב מחלקיקי זמן של תחושות נעימות. את "הזמן המאושר" - עלינו לברוא בעצמנו. כל טוב לך, Bs16

31/03/2001 | 23:08 | מאת: לולה

תודה תודה תודה. זאת ניראית לי העצה הכי טובה שקיבלתי... המון תודה. לולה.

31/03/2001 | 00:39 | מאת: אורה

כמה רעיונות מעשיים: שמים זר של פרחים על השולחן מתקשרים לחברה ישנה קונים דיסק שכבר מזמן רצינו הולכים לחדר כושר או לשיעור יוגה מחייכים מפסיקים לחייך עושים משהו משוגע לחלוטין מספרים עליו בפורום זה יש תקופות שהחיים קשים, הן גורמות לנו להעריך את התקופות בן החיים יפים רגע של עצב יגרום לנו להעריך את החיוך של אח"כ ולהנות ממנו לעשות לעצמך טוב זה המוטו

31/03/2001 | 23:18 | מאת: לולה

וואוו... אני כל כך צריכה את כל השכנועים האלה. אני מדפיסה את כל המכתבים האלה ולוקחת אותם איתי לכל מקום. יןם אחד אני אפרסם ספר עם כל הדרכים לאושר... אז המון תודה. אחד הדברים שגורמים לי אושר הוא להיכנס לפורום הזה ולקבל תמיכה ועידוד. תודה. לולה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית