הזמנה להשתתף בפורום פסיכולוגיה ייחודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/03/2001 | 23:38 | מאת: חברי הפורום

בימים אלו מתגבש פורום פרטי וייחודי הפועל במתכונת של קבוצה סגורה, ומונחה על ידי פסיכולוגית קלינית. ההשתתפות בפורום הינה בתשלום (150 ש"ח לחודש). הפורום מתאים לאנשים המעוניינים בהשתייכות למסגרת חברתית ואינטימית מונחה, שמטרותיה הן צמיחה אישית, למידה עצמית והיכרות עם תהליכים קבוצתיים. הפעילות בפורום תאפשר למשתתפים בו למידה חוויתית - למידה שתלווה גם בהסברים תאורטיים על פי גישות פסיכולוגיות ידועות. הקבוצה פועלת במתכונת של פורום לא מקוון (בדומה לפורום הזה) המשולב בשיחות מקוונות (בצ'ט). מספר המשתתפים מוגבל. הקבלה מותנית בפגישה אישית עם מנחת הקבוצה וכן באישור המשתתפים האחרים. :לפרטים נוספים אפשר לפנות לבמבי [email protected].

29/03/2001 | 01:43 | מאת: ד"ר דרור גרין

תודה, במבי, מותר לך לציין שהפורום החדש והנסיוני מונחה על-ידי דפנה הומינר, מנהלת הפורום לפסיכולוגיה בנענע. זוהי פעילות ברוכה. הפורום החדש הוא למעשה קבוצת תמיכה סגורה, המבטיחה גם סודיות ואינטימיות, שלא קיימים בפורומים פתוחים כמו זה שלנו. בהצלחה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית