לגמי יום טוב.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/03/2001 | 08:46 | מאת: רחל (זאת שהיתה כאן קודם)

מה שלומך? מקוה לשמוע ממך... להת'

27/03/2001 | 10:56 | מאת: גמ

מה שלומך??? שלומי טוב! היום הגעתי להחלטה, שהיא כשלעצמה לא כ"כ רלוונטית, אבל הרעיון הוא- שהיה לי משהו שאני צריכה לעשות שממש העיק עלי!!! ואני עושה אתו בצורה מאד גרועה! אז היום החלטתי לדחות אותו! ולעשות אותו יותר מאוחר,,, לכשיתאים לי יותר. ואני מרגישה שממש ירדה לי אבן מהלב. (זה קשור ללימודים) כמו שהפסיכולוגית אמרה לי: לימודים זה חשוב! אבל להרגיש טוב- יותר. ברגע זה אני בדרכי לספריה לחפש את הסיפור שהמלצת עליו!!! כבר ממש מסקרן אותי לקרוא אותו. עוד מעט פסח....ואחת החולשות שלי (אחרי אוזני המן בפרג) זה שכבות של : מצה \ שוקולד \ מצה \ שוקולד......עד 2 ס"מ....... אי....איי..... א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר א ס ו ר את אוהבת את פסח? (רוצה לספר לי עוד סיפור?........)

27/03/2001 | 14:33 | מאת: רחל (זאת שהיתה כאן קודם)

כמעט נחנקתי...מצחוק דחסתי לפה פרוסת לחם קל עם חומוס (ככה חוסכים זמן...) איזה טוב לשמוע ממך. אני חייבת לרוץ עכשיו אחזור בערב עם סיפור. אני מקוה למצא אחד שלא יהרוס לך את מצב הרוח. יאללה בי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית