בעיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/03/2001 | 00:32 | מאת: מיכל

אני לא טובה בהתמודדות עם דברים, אני מודה. אני גורמת לאנשים לרצות להיות איתי ואז אני פוגעת בהם, בלי כוונה. אני לא יודעת, אני רוצה שאנשים יאהבו אותי אז אני מראה חיבה לכולם, ככה אני ואני לא מבהירה להם שאני לא מעוניינת וזה כבר קרה פעמיים ואנשים לא מדברים איתי ואני לא יכולה לפתור את זה לבד וקשה לי.

27/03/2001 | 13:26 | מאת: טלי וינברגר

מיכל שלום רב, את מתארת סיטואציה שאת מתקשה לשלוט עליה ולהתמודד עימה. את עצמך כותבת שאינך יכולה להתמודד עם זה לבד. ובכן, את עצמך גם כמעט ונתת לעצמך את הדרך להתמודד עם זה: לא להיות עם זה לבד. לשתף מישהו בחוויה הזו שלך את עצמך. לדעתי, המישהו הזה רצוי שיהיה מטפל, איש מקצוע, שידע להיות איתך, לתמוך, להיות שם בשבילך ולמצוא איתך דרכי התמודדות מתאימות לך עם הבעיה. אינני יודעת בת כמה את, מאיפה ומה מצבך הכלכלי ולכן אינני יכולה להמליץ לך על מקום טיפולי כלשהו. אם את מעוניינת כיתבי לי מעט יותר פרטים על עצמך ואשמח להמשיך לעזור. את יכולה לפנות אליי גם באימייל או בטלפון, לפי הפרטים הנמצאים בכרטיסי האישי, בהקלקה על שמי. יום טוב. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית