שאלה על סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2001 | 18:12 | מאת: מנחם

אני חולה ב - CFS (תסמונת התשישות הכרונית) והתחלתי לקחת סרוקסט כנסיון טיפולי, שמעתי שזה עוזר לחולים אחרים. הגעתי לאחר שלושה שבועות למינון של חצי כדור ביום והתחילו לי תופעות של עוויתות בשרירים ובמקומות שונים בגוף (כגון בשפתיים). האם זו תופעת לוואי ידועה? האם כדאי לחזור למינון קטן יותר? אציין שחולי CFS רגישים לכימיקלים ומגיבים מהר יותר מאנשים אחרים לתרופות. שאלה שנייה - האם סרוקסט מעכב שינה או מעודד שינה? מתי כדאי לקחת את הכדור, בשעות הבוקר או הערב. תודה רבה.

29/03/2001 | 22:49 | מאת: שגית

שלום לך, לי היו כל מיני תחושות מוזרות של מתח מוזר בפה בצוואר בחזה, פיהוקים, ועוד ועוד. לגבי שינה - אני התעוררתי כל לילה ולא יכולתי להרדם. היה לי קשה מאוד. עבר הרבה זמן עד שהתופעות פחתו. אם הכדור מרדים אותך במשך היום אז מומלץ לקחתו בערב לפני השינה. דרך אגב, אני לקחתי כדור שלם של 20 מ"ג. בסופו של עניין הכדור עזר לי מאוד והוציא אותי מתקופת חשיכה אל האור. כל טוב

01/04/2001 | 09:47 | מאת: יורם

שגית גם אני נוטל סרוקסט והייתי רוצה לשוחח עמך אנא צרי קשר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית