לדניאל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2001 | 15:14 | מאת: אביב

היי. ראיתי את תגובתך לאנג'ל, והאמת היא שמשפט אחד הזיל דמעה מעיני, והוא החתימה שלך - דניאל ("חבר של אביב"). באמת עשית לי את היום, ותודה רבה לך על כך, אני באמת זקוקה לחברים כמוך עכשיו, בייחוד כשיש לי ימים קשים כמו שהיה סופשבוע האחרון. מקווה שאני לא נשמעת רגשנית מדי. תודה, ויום כייפי. אביב.

26/03/2001 | 18:47 | מאת: דניאל

אהלן! לא את לא נשמעת רגשנית,אלא שאני רגשן מטבעי. פשוט כואב לי לשמע שעדיין לא מצאתם מנוחה לנפש,והריי עוד לא התחלתם עם האתגרים היותר קשים בחיים. ומקוה ומתפלל שלא תצתרכו לסחוב את "חבילתכם"לאורך זמן. כי אתן צריכות וחייבות להקים את הדור הבא. אמשיך להציק מדיי פעם. בידידות דניאל.

26/03/2001 | 23:16 | מאת: דניאל

וחסר לכם שתעזבו אותנו. (ראי הודעה למעלה). דניאל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית