הרטבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2001 | 13:17 | מאת: אם מודאגת

בני יחגוג בעוד כחודשיים את יום הולדתו ה-10 בחצי שנה האחרונה היו לו מס' מקרים בהם הרטיב בלילה ולדבריו חלם שהוא עומד בשירותים. חשוב לציין שהוא "גמול" מגיל שנתיים ואף פעם לא היתה לו בעיית הרטבה. להתעלם? זה יעבור? מה עושים? תודה האם המודאגת

25/03/2001 | 21:08 | מאת: רוית ניסן

לאם המודאגת שלום. לעיתים יכול לקרות לילדים שהפיפי בורח. זה עדיין לא חייב להעיד על בעיה שמתפתחת. יחד עם זאת- נסי לשים לב אם מתרחשים שינויים בתחומים נוספים: אם הוא יותר לחוץ, עצוב, עצבני וכד'. כדאי גם לשלול, אם הבעיה נמשכת דלקת בשלפוחית השתן. מאוד סביר שהוא אכן חלם כי הוא בשירותים. אם יש לך שאלות נוספות המתעוררות לגביו- את מוזמנת לשאול. בברכה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית