שאלה חשובה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2001 | 09:12 | מאת: גריני

אני נוטל סרוקסט מזה 4 שבועות, לטיפול בדיכאון. מצב הרוח הכללי השתפר, ואולם עדיין נותרה בעיית היקיצה המוקדמת (ואי היכולת להרדם חזרה - בערך בשעה 4:30 לפנות בוקר) וכן בחילה קלה בבוקר שעוברת במשך היום. האם השנות 2 התופעות הנ"ל מעידה על השפעה לא מספקת של הסרוקסט או תרופות SSRI בכלל? אודה לך על חוות דעתך מתוך נסיונך עם מטופלים.

28/03/2001 | 23:04 | מאת: אביעד

האם קיימת סוג של חרדה עם הרגשה של כאבים נודדים בגוף. ומה עליי לעשות כדיי לעצור את התופעה. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית