אהבה חד צדדית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2001 | 01:56 | מאת: אלמונית

שלום אני מאוהבת כבר כמה חודשים טובים בבחור מהעבודה. בהתחלה לא הרגשתי כלפיו כלום. אבל הבנות שעובדות איתנו אומרות שאנחנו מתאימים. בהתחלה לא התייחסתי אמה שהן אומרות, ונהפכנו לידידים טובים. אבל לאט לאט התחלתי לראות אותו באור שונה, ורגשות חדשים התעוררו בליבי. הן אומרות שהוא דלוק עליי אבל מתבייש. אני לא חושבת שזה נכון , כי לא יכול להיות שבן אדם דלוק עליי 8 חודשים ולא אומר לי כלום, במיוחד אם הוא מכיר אותי ויודע שאני לא אפגע בו. לפעמים אני רואה מבט בעיניים שלו , אבל אחרי שנייה המבט הזה נעלם. אז או שאני רואה מה שאני רוצה לראות או שהן באמת צודקות והוא ביישן. אני צוחקת איתו כל הזמן, ואומרת לו שהוא חמוד, אפילו הקלטתי לו שירים רומנטיים של שנות ה 80 ליום הולדת שזה רמז מאוד עבה. אבל אין סימן מצידו. כולם רואים שהוא מתייחס אליי יפה מאוד. כשאני אומרת לו בצחוק שאני רוצה לעזוב את מקום העבודה הוא אומר לי "מה אני יעשה בלעדייך" או "אני לא אתן לך לעזוב". אבל אני חושבת שזה לא סימן מצידו. הבעייה שאני ביישנית ולא יכולה לחשוף את רגשותיי, ופוחדת לקבל דחייה מצידו, או לאבד אותו בתור ידיד. אני רוצה לחזור להיות כמו קודם שלא הרגישה כלפיו כלום, או שהוא ייתן לי סימן שהוא מרגיש משהו כלפיי. אני חושבת עליו הרבה בזמן האחרון. הבעייה שאני לא יודעת אם אני באמת מאוהבת בו או שזה בגלל שהכניסו לי אותו לראש. ניסיתי להתרחק ממנו אבל זה לא הולך. ניסיתי להרגיז אותו על מנת להרחיק אותו, אבל רגע אחרי שהוא עושה פרצוף עצוב, הוא ממשיך לחייך אליי כאילו לא קרה כלום... אנא עיזרו לי....

25/03/2001 | 04:51 | מאת: דניאל

אוליי תכתבי לו מכתב...ובו אל תחשפי את כל רגשותייך,אלא בתמצוט מה את חושבת,וקצת על מה שאת מרגישה. ואז תראי את תגובתו. ואוליי תקני זוג כרטיסים להצגה או לקולנוע.....ותגידי לו שקיבלת במתנה.. ושהוא מוזמן להצתרף אלייך. ולא לחשוף את כל רגשותייך,כי אוליי אחריי הפגישה הראשונה הם יעלמו,ואז למה לאכזב את הבחור. והלוואי ואלו יהיו צרותיינו. כל טוב דניאל.

17/06/2001 | 14:43 | מאת: קלאופטרה

הי קחי את התסריט הכי גרוע מה יקרה אם תגידי לו אבל אם עדיין אין לך אומץ תשתמשי בסיפור שלך או אפילו תשלחי לו את מה שכתבת שיקרא ויגיב , תגידי למשל שמצאת את זה כששוטטת , ולפי התגובה שלו תוכלי להבין איך הוא מתייחס לנושא ומשם הדרך קלה, למרות שאם תסתכלי עמוק עמוק פנימה את תדעי לבד מה הוא מרגיש ואם יש לזה סיכוי או לא יקירתי, תסתכלי לפחד בעיינים ואל תתני לו לשלוט בך , כי יכולה לצאת מזה אהבה גדולה ולא חבל לפספס? בהצלךחה

17/06/2001 | 16:03 | מאת: ב.ש.ר

את מכירה את הבחורים, שאומרים/ לא אומרים, טיזרים. את מאוהבת באהבה. אני לא מאמינה שמישהו שמאוהבים בו לא מרגיש זאת. הוא לא פיספוס. תמשיכי הלאה

20/06/2001 | 11:02 | מאת: סולטנה

היי תקשיבי ימפגרת מה את חושבת שאת כל העולם מעניין מה קורה לך בחיים עצה אישית : תפסיקי לשעמם את האנשים לפני שירדמו לך מול המסך!!! בתקווה להבנה סולטנה הכוסית!

21/06/2001 | 12:36 | מאת: ריקו

חביבתי לעולם פשוט לעולם על תתחילי בכלל קשר עם אדם העובד יחד איתך. כל זמן שהכל בסדר מבחינתכם לא יהיו בעיות. ברגע שמשהו בקשר ישתבש,צפי להרבה בעיות שישליכו על העבודה בהמשך. הנסיון מלמד שבמקרים כאשר הקשר משתבש,הבחורה היא שאוכלת אותה בגדול. והמבין יבין.

17/06/2001 | 16:36 | מאת: dr love

פשוט תגידי לו מה את חושבת ישר מהלב מה יכול להיות, הכי הרבה תקבלינ תשובה שלילית או טיפה מבוכה \לא משהו שאישה בוגרת כמוך לא יכולה להתמודדד, במקרה הטוב הרווחת חבר או בן זוג או אולי זיון טוב :)

19/06/2001 | 09:13 | מאת: שילגיה

אלמונית שלום לך,קרה לי אותו מקרה אם בחור שההינו ידידים מאוד טובים בערך כשלוש שנים,הוא מאוד רצה שזה יתפתח למשהוא קצת יותר רציני אבל אני לא.ביום אחד חל בי תפנית והתחלתי להרגיש רגשות לבחור רגשות אחרות והתחלתי להתאהב בוא לא יודעת להסביר זאת ואיך אבל זה מה שקרה היום אנחנו זוג לכל דבר ומאוד כייף לנו יחד....יש דברים בגו.

17/06/2001 | 17:47 | מאת: naf naf

"YOU BETTER MISS A KISS,THEN KISS A MISS" תחשבי טוב טוב על המשמעות של המישפט הזה........ נכון,זה מפחיד לגשת ולהראות את ריגשותייך כלפי הבחור......אבל מקסימום הוא יגיד לך, לא! מה קרה?...לא קרה כלום. את צריכה ללכת אחרי ליבך,הוא ידריך אותך.

17/06/2001 | 19:07 | מאת: HIZZONER

Not an easy one. However, you must consider that its always better to be safe than to be sorry.Emotions have many pitfalls. Maybe he has done this before to many ladies. Maybe he is just not ready. And as we say, when you want to fulffil a fish. There are many oceans where you can catch a fish. Good luck. PS Yes, you can ask him about his intentions.Yes, you can..

17/06/2001 | 19:13 | מאת: מישל

גם לי כרה מצב דומה לשלך . ומה שאני עשיתי הוא לדבר איתו כאילו את נותנת לו דוגמא לחברה שלך שעברה דבר כזה. לדוגמא: תשאלי אותו אם הוא היה במצב כזה מה הוא היה עושה? או" האם קרה לך פעם דבר כזה"? ואז תראי את תגובתו ותראי את התשובה שהוא יענה לך ואז לפי זה כבר תדעי מה להגיד לו, ואם את תראי שגם זה לא הולך אז פשוט תיגשי אליו ותספרי לו כל מה שאת מרגישה ואת תראי שהוא יעריך את הצעד הזה.

17/06/2001 | 19:53 | מאת: פסיכולוגית

תראי, לפי מה שאני מבינה, את במצב שאת לא ממש יודעת אם את מאוהבת בו באופן הרומנטי או באופן הידידותי. מניסיון אישי, כדאי לך לחשוב טוב על הרגשות שלך, ולא לפעול בלי להיות בטוחה..... כי אז, יכול להיווצר מצב לא נעים ודי עגום, כך היה במקרה מדומה של חברה שלי - נניח שאת מדברת איתו על היחסים בינכם והאם הוא מעוניין שמערכת החסים שלכם תתפתח מעבר לידידות, ונניח (כדי להימנע מאכזבות יש לחשוב על כל התוצאות האפשריות), שהוא לא ממש מעוניין, או שיש לו מישהי, אז הידידות תיהרס, ויווצר מצב של מבוכה ואי נעימות בינכם, מה שבטוח, יחסי הידידות שהיו בינכם לא יחזרו לקדמותם...... והכי גרוע, בדרך כלל במצבים כאלה, הדחייה שלו תגרום לך להתאהב בו יותר ויותר, או שרק תחשבי שאת מאוהבת בו וזה יגרום לך לסבל, לדיכאון, לתיסכול ולמצב ממש לא נעים במקום העבודה. או קיי, כל זה לא היה במטרה לדכא אותך, חס וחלילה, אלא לגרום לך גם לחשוב על המצב הכי גרוע ועגום כדי למנוע אכזבות והלם. אך, ייתכן, שהוא יענה לחיזוריך ויגיד לך שהוא חושב עליך כבר הרבה זמן, וחיכה שתפני אליו, כי הוא היה בטוח שלא תרצי אותו....... וזה כמובן המצב האידיאלי !!! א\, לפי דעתי, את צריכה לפענח את הרגשות האמיתיים שלך, וללכת בעקבות הלב ותחושות הבטן שלך. שיהיה בהצלחה !!!

17/06/2001 | 21:53 | מאת: amarat

אני מאוהב במישהי כבר שנה ובערך 2 חודשים וגם אין לי כח להמשיך באהבה זו משום שרגשות אלה רק מהצד שלי והיא לא יודעת שיש לי הרגשות כלפיה ומה שאוסר אותי לגלות לה הוא שהיא איננה מעונינת להיות בקשר כרגע או היא בזמן הזה לא חושבת בכלל על קשר ואני לא רוצה לפגע מה אני יכול לעשות אני כמעט מרגיש שאני רוצה למות מרוב האהבה הזו שכל כך לוחצת אותי.

17/06/2001 | 22:16 | מאת: יעל

המקרה שלך משום מה מוכר לי, לדעתי אם היוא היה רוצה משהו הוא היה עושה את הצעד גם לי היה ידיד כזה ששידר יחס מעבר לידידות ולא ידעתי מה לעשות בדיוק כמוך היום אנחנו אפילו לא ידידים כיוון שאני ניסיתי לבר מה הוא רוצה? במקרה שלי הוא באמת רצה אבל אחרי שדיברתי איתו הוא פתאום השתנה עדיף שלא תעשי שום צעד ותתני לו לעשות את אחד התפקידים שניתנו לגבר ,לחזר אחרי אשה ,מה שבטוחאת זה הם לא יודעים לעשות אם את רוצה להישאר ידידה שלו תמשיכי הלאה ותוציאי אותו מהראש שלך!

18/06/2001 | 14:30 | מאת: אילן

היי גם אני מתבייש ולאחר שנה ניהלתי שיחה איתה והיום אנו נשואים באושר ויושר תני צנס

18/06/2001 | 15:20 | מאת: טלי

תשובה לאלמונית: אני חושבת שאת צריכה לאזור אומץ ולמרות הפחד מהדחייה ולאבד ידיד, כדאי לך לנסות כי אם לא תנסי אז לא תדעי. פשוט תפני אליו ישירות ותשאלי אותו מה הכוונות שלו ולפני שאת ש ואלת אותו תחשבי לעצמך שמה כבר יכול לקרות. או שהוא לא ירצה או שהוא ירצה. בכל מקרה את תדעי איפה את עומדת. אני חושבת שחוסר הוודאות זה הדבר הכי קשה ולכן חשוב שתדעי איפה את עומדת למרות הפחדים שלך, פשוט לקחת איתך את הפחדים כדי לדעת איפה את עומדת. בהצלחה, טלי

18/06/2001 | 15:24 | מאת: קצת ביטחון עצמי

אני לא מבינה מה הבעייה להזמין אותו לקפה אחרי העבודה ופשוט להיות ישירה. אל תתעני היי עצמאית וגשי ישר לעניין כמובן בעדינות יש שתי אפשרויות או שכן או שלא אין לך מה להפסיד בהצלחה!!!!!

18/06/2001 | 15:36 | מאת: ג'וג'ו

רק ג'וג'ו יודע מה טוב בשבילך

18/06/2001 | 15:44 | מאת: אלון השובב

ככה לא יילך נראה מהצד שמדובר בשני אנשים בישנים ועצורים. סיפורים כאלה נגמרים בזה שהוא פוגש מכוערת אחת , ומתחתן איתה אחרי חודשיים ואז יום לפני החתונה את מתוודה בפניו... יאלה ילדה לעסק תני גז ותקדמי את הענין - ויאלה - אינשאלה בחגים אתם כבר בחו"ל יחד לסופשבוע מטריף באמסטרדם... בעדינות על הגראס ממי:))

18/06/2001 | 15:47 | מאת: איתן

חבל על הזמן חפשי עץ אחר

18/06/2001 | 15:58 | מאת: אסנת

לאחר שקראתי את כל ההודעות, לדעתי יצאת יותר מבולבלת ממה שנכנסת. יש הרבה מאוד אנשים שהצליחו והרבה מאוד שלא הצליחו. אני הצלחתי ובספטמבר אני מתחתנת עם הביישן שלי. אבל יכול להיות שבמקרה שלך זה לא יצליח. אז מה אני מציאה. אני מציאה שתעשי מה שהלב שלך מרגיש. אם את מרגישה דחף רציני לדבר איתו והיות פתוחה איתו לכי על זה, זה יכול להביא לאהבה נהדרת. אם את מתביישת מאוד ולא חושבת שאת מסוגלת לעבוד איתו אחרי שהוא ידחה אותך (כמובן שזה לא מחייב שיקרה), אז תוותרי ותמשיכי לתת רמזים גדולים. בכל מקרה וזה הכי החשוב, תהיה שלמה עם מה שאת עושה ולא משנה מה את עושה.

18/06/2001 | 17:11 | מאת: [email protected]

לאלמונית לדעתי כדאי לך לספר לו את רגשותייך, או שתרויחי בגדול והוא יהיה שלך. או שתחי את המציאות ותביני שלו מתאים רק קשר ידדותי ולא יותר אם לא מנסים לא יודעים חבל שאת נמצאת בסוג של אשליה לא ממומשת. אם ירצה קשר אז הרווחת אם לא במילא אין בינכם קשר שאת רוצה או שזה ימשיך כך או שלא ישאר כלום[ בהצלחה אני יודעת שבמילים זה קל ובמעשים זה קשה

18/06/2001 | 17:55 | מאת: דנה

היי את בטח מ'זה מבולבלת - הייתי במצבך אבל אני לא ניגשתי ולדעתי הפסדתי בגדול אז אני מציעה לך דברי איתו (במקרה הכי גרוע הוא יגיד לך שלא- אז הוא פשוט הפסיד) אני מקווה שיצליח לך ובגדול ותגידי מה קורה אז ביי דנה

19/06/2001 | 09:09 | מאת: מיי

הלוואי שיכולתי לומר לך את מה שאת רוצה לשמוע, אבל צר לי אני חייבת להיות כנה. כולנו יודעים שדחייה היא דבר קשה וכל אדם מתמודד איתה בצורה שונה - יש כאלו שיודעים להמשיך הלאה, בכייף, כאילו לא קרה כלום ויש את אלו שדחייה יכולה לגרום להם למפח נפש כל כך עמוק עד כדי נזק נפשי עצום בעתיד (חוסר הבטחון צונח וכו'). את צריכה לשבת עם עצמך ולברר עם עצמך, במלוא הכנות, כיצד את עלולה להגיב לדחייה - האם את מסוג האנשים שממשיכים הלאה או עלולה להינזק בצורה קשה? לפתח קשר עם מישהו בעבודה מצריך המון המון אומץ. נכון, נכון שיש סיפורי אהבה מוצלחים במקומות עבודה, אבל תמיד תהיי עם רגליים על הקרקע ועל תשכחי שאת עלולה לקבל תוצאה הפוכה. ואל תשכחי שזוהי לא דחייה רגילה - זהו מישהו שתצטרכי לפגוש בו יום יום!!! (אלא אם כן תעזבי את מקום העבודה). מניסיוני האישי אני יכולה לומר לך שגם אני הייתי מאוהבת במישהו שעימו עבדתי, ואף היה בינינו מגע אינטימי קליל. לאחר זמן מה הוא הבהיר לי חד משמעית כי איננו מעוניין ומאז אפילו לא הצלחנו להסתכל אחד לשניה בעיניים, ואפילו כמעט שלא לשוחח בענייני עבודה. לא הצלחתי להמשיך ולעבוד עד אשר נאלצתי להתפטר ממקום עבודה שכל כך אהבתי, אבל למרות מקום העבודה המקסים, הרגשתי שאם לא אעזוב - ייגרם לי נזק נפשי עצום ולא אוכל להמשיך כך לחיות. השנים עוברות, אין זמן, וראיתי כיצד שנה שלמה לא יכולתי לתפקד ולא רציתי להכיר אף אחד אחר, כל שרציתי הוא לבוא בבוקר למשרד ולראות את פניו וכך לא יכולתי להמשיך כמובן. ובאם בכל זאת תחליטי לעשות את הצעד - אז בהצלחה. רק את מכירה את עצמך. נ

18/06/2001 | 18:38 | מאת: דנה

זה לא ילך אם אתם עובדים באותו מקום עבודה, אז פשוט תעזבי ותנסי לגרום לו לעשות את הצעד.

19/06/2001 | 09:50 | מאת: ידיד

"אם אני לי מי לי" מצב די נורמלי , ובמקרים כאלה צריך גם אומץ! אומץ לא מבטיח נצחון/הצלחה , אבל הוא לא מותיר ספקות... אומץ יכול לבוא לידי בטוי בגירוי - לא בוטה חלילה, או הזמנה לצאת יחד ל...סרט ואח"כ... וכו' וכו' לסיכום , את צריכה להחליט : * לנסות מהלך נוסף - אמיץ , או * לחיות בתחושה/אשליה שהוא רק בישן... לא בדיוק הקלתי עלייך , אבל הוא שאמרתי - מקרה נורמלי לחלוטין בהצלחה!

19/06/2001 | 09:54 | מאת: ידיד

"אם אני לי מי לי" מצב די נורמלי , ובמקרים כאלה צריך גם אומץ! אומץ לא מבטיח נצחון/הצלחה , אבל הוא לא מותיר ספקות... אומץ יכול לבוא לידי בטוי בגירוי - לא בוטה חלילה, או הזמנה לצאת יחד ל...סרט ואח"כ... וכו' וכו' לסיכום , את צריכה להחליט : * לנסות מהלך נוסף - אמיץ , או * לחיות בתחושה/אשליה שהוא רק בישן... לא בדיוק הקלתי עלייך , אבל הוא שאמרתי - מקרה נורמלי לחלוטין בהצלחה!

19/06/2001 | 11:53 | מאת: י.בן מתיתיהו

נערתי החיים קצרים וההזדמנויות אינן בשפע, אל תחמיצי.

19/06/2001 | 22:22 | מאת: שירי

את יודעת, גם לי קרה משהו דומה. אני בת 14 וילד אחד שדלוק עלי כבר כמה חודשים שלח את החבר שלו לומר לי את זה (כאילו שלא ידעתי). בכל אופן נפגשנו כמה פעמים ואני לא יודעת אם התאהבתי בו או שפשוט נכנעתי לשטיפת המוח של החברים שלו, והחברים שלי. בסוף לא יצא מזה כלום והוא התגלה כממש מניאק אבל אני מציעה לך שפשוט תשאלי אותו. אולי זה יהיה קצת מביך בהתחלה, אבל אתם תתגברו. בהצלחה!

20/06/2001 | 15:06 | מאת: סיון

לדעתי פשוט תגשי אליו ותדברי איתו בכנות. הפתרו הכי מוצלח. אולי לא מבטיח 100 אחוז הצלחה, אבל לפחות לא יהיו לך ספקות, וזה יעזור לך לפתור או להבין הרבה דברים. אם הוא לא מעונין ככה לפחות תדעי, ואם כן - מה טוב. סבבא ומתחילים קשר חדש! פשוט לתפוס אומץ וללכת לדבר.

20/06/2001 | 18:50 | מאת: זינב

לא כדאי לך להמשיך בזה כי ככל שיתארכו הימים את תאהבי אותו עוד יותר ואחר כך הוא ילך להתחתן עם מישהיא אחרת , תני לעצמך מרחק ממנו ואל תתיחסי אליו כי לי קרה אותו דבר עם בחור שעובד איתי אהבתי אותו מאוד ואף אמרתי לו את זה והוא לא התייחס אלי ברצינות כמעט התאבדתי בגללו ועכשיו אחרי שנה אני מאחה את הפצעים שלי ומתחילה להכיר בחורים אחרים אל תחשבי שהוא יכעס עלייך תחשבי רק על עצמך בלבד כי זו שתיפגע בסוף זו את .

21/06/2001 | 12:35 | מאת: א

עד כמה שזה ישמע לך מוזר את ממש לא היחידה שנמצאת במצב כזה. מנקודת המבט הגברית המצב בדרך כלל קצת יותר מסובך מכיוון שעל פי רוב מאיתנו מצפים לעשות את הצעד הראשון ולפעמים קשה מאוד לדעת אם הצד השני באמת מעוניין או סתם חברותי. כמו בהרבה תחומים בחיים אין נוסחאות פלא, אם את רוצה בו לקשר רומנטי עליך לקחת את היוזמה לידיים - עד כמה מפחיד שזה לא יהיה (בדרך כלל ,מאוד )- ולקחת את הסיכון שהבחור ישיב בשלילה. מניסיון אישי ,במידה והתשובה שלילית תשתדלי להראות קלילה לאחר הסירוב(הסיטואציה עבורו תהא לא פחות מביכה מאשר עבורך) ולהמשיך לדבר עימו באופן חברותי - ככל שתרבי לדבר איתו המבוכה תעבור מהר יותר וסביר מאוד להניח כי תשארו ידידים כפי שהייתם לפני. בכל מקרה ,לדעתי שווה לנסות- no guts no glory. בהצלחה.

21/06/2001 | 09:53 | מאת: doron

,תמצצי לו !!! והכל יסתדר

21/06/2001 | 18:14 | מאת: סתם צופה מהצד

קחי את האומץ תעשי את המעשה. לשבת בבית ולחשוב מה היה קורה אם, את יכולה לעשות תמיד. מה זה יעזור לך? המקסימום שהוא יכול לעשות זה להגיד לך לא! אף אחד עוד לא מת מזה. גם אותי זרקו כמה פעמים, החוכמה זה ליפול על הרגליים. גם לי הייתה מערכת יחסים בעבודה, האמת שזה נגמר ברע - אבל שוב, הכל קשור בבן- אדם. אל תפחדי. מי שלא מעיז, לא מצליח!!!

21/06/2001 | 21:02 | מאת: אורית

do what you want to do לכי על זה חיים רק פעם אחת וגם לי קרה מקרה דומה

22/06/2001 | 12:57 | מאת: בחור

תתחילי איתו את או שתפסידי כי יכול להיות שהוא באמת בישן

22/06/2001 | 20:26 | מאת: מיכל..

תיראי גם אני הייתי במצב הזה למשל במכללה ,והבחור היה תמיד יושב לידי והיה נהנה לדבר איתי ובעקבות זאת אפילו שאלתי אותו אם הוא רוצה לילמוד איתי למבחנים והוא נענה לי ... אבל הוא לא ידע איך אני באמת מרגישה... וכך היה כמה חודשים רק מדברים ושום דבר לא קורה זה מה שקורה כאשר לא אומרים את התאמת. ושבוע שעבר ראיתי אותו יוצא עם בחורה אחרת .... ומה שאני מציעה פשוט למהר להגיד הכל לחשוף את הרגשות אחרת מפסידים....וזה לא נעים אז קדימה...

23/06/2001 | 07:41 | מאת: גיל

זה די פשוט באהבה או שיש 2 או שאין בכלל לא נתן סמן שהוא מעויין תשכחי אותו ותמשיכי הלאה גיל

23/06/2001 | 21:41 | מאת: אומץ

לדעתי הבחור מאוד מחבב אותך , אבל ההתנהגות אותה את מתארת נדמה לי שהוא לא באמת מעונין בך בתור בת זוג. ו א ו ל ם , יכול מאוד להיות שאני טועה ,אחרי הכל אני לא מכירה אותו ויש בחורים סופר בישניים שכל עוד לא דוחפים להם מספרי טלפון לתוך הידיטים , לא מבינים עניין , ולכן הצעתי המאוד פרקטית היא כזו: גשי אליו ותאמרי לו ללא כחל וסרק : "רוצה לצאת איתי מתי שהוא". הדהר הגרוע ביותר שיכולן לקרות זה שהוא יאמר לך לא. את יודעת מה ? את תתגברי על זה . אחרי הכל אין לך מה להפסיד בכל מקרה אני בטוחה שהוא ימשיך לחבב אותך ואם הוא יאמר לך כן, תוכלי להרוויח - ובגדול. ואם אחרי זמן קצר תווכחי שאת בעצם לא רוצה אותו , אז מה? לא קרה כלום. קצת אומץ בנות, קצת אומץ. ב ה צ ל ח ה

24/06/2001 | 01:40 | מאת: יוליה

שלום ! לפי דעתי אם הבחור באמת מאוהב בך, הוא יגלה את זה בסופו של דבר. הייתי מחכה לזה, אם זה לא הייה קורה - אז כנראה, אין בכוונתו שום דבר חוץ מידידות שאת רואה. תני לו לזרום לבד, ואל תנסי לזרז משהו ולברר בעצמך. אם האהבה הזאת קיימת היא תתגלה ולא עליך לדחוף משהו בחיים. הכל בא מה' .

24/06/2001 | 10:20 | מאת: אלמונית

אני רוצה להגיד לך שאני הייתי באותו מצב כמו שלך בדיוק וכולם אמרו לי שאני חייבת להיות ישרה איתו וכך עשיתי לא יאמן אבל מאז אני והוא ממש התרחקנו אני מאוד מאוכזבת ואני לא מציעה לך לעשות את אותה טעות שאני עשיתי כי עכשיו איבדתי ידיד טוב וחבל לי שגם את תעברי את זה לכן אני מציעה לך להקשיב לכל העצות שנותנים לך חוץ מהעצה להיות איתו גלויה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית