שאלה לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2001 | 01:53 | מאת: נטע

אני נוטלת פרוזק 20 מ"ג והוא מצוין לי מלבד פגיעתו בליבידו שלי. ניסיתי כבר ציפרמיל, סרוסקט, פבוקסיל, מובמיד והם לא היו טובים לי. רמרון ניסיתי מעט זמן ולא עמדתי בישנוניות שהוא גרם לי. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הכי עדכניות שעומדות בפני? למשל האם טיפול ב- substance P יכול לגרום לתוצאות חיוביות דומות לאילו שפרוזק גורם? והאם תוסף המזון sam-e יכול להגביר את השפעת הפרוזק, כך שאוכל לקחת פחות מפרוזק ואז אולי פחות יפגע בליבידו? בתודה מראש נטע

28/03/2001 | 23:12 | מאת: אביעד

נטע שלום. היום אני לוקח ציפראמיל וגם לי זה לא עושה טוב . שאלתי ממך - מה התופעות שגרם לך הכדור ומה את ממליצה מניסיונך. סוג החרדה שלי זה כאבים נודדים בגוף. והרגשת מועקה מהבטן. תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית