טיפול בבולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2001 | 20:06 | מאת: טל

אני בולימית כבר מספר שנים, עדיין לא פניתי לטיפול. אילו סוגי טיפולים קיימים? ומה נחשב להכי יעיל? בתודה מראש, טל.

23/03/2001 | 22:31 | מאת: טלי וינברגר

טל שלום רב, את מספרת על התמודדות של מספר שנים עם מחלת הבולימיה. בטוחני כי בתוך מספר המילים המועט הזה טמונים רגעים רבים של כאב, סבל והמון קושי. מעניין מה קרה עכשיו שמניע אותך לבדוק לגבי טיפול. אבל מה שזה לא יהיה, זה טוב. אני ממליצה בחום על טיפול פסיכותרפויטי, דהיינו, שיחות. אני אשמח לעמוד לרשותך בעזרה למציאת מטפל. את יכולה ליצור עימי קשר דרך דוא"ל או טלפון נייד. הפרטים בכרטיסי האישי (בהקלקה על שמי). תחזיקי מעמד, טלי פרידמן

24/03/2001 | 04:16 | מאת: טל

טלי שלום, לפני שאתחיל לקחת את נושא הטיפול ברצינות, אני רוצה להיות מוכנה לזה, כוונתי היא מה בדיוק עושים בטיפול? הרי המילים עצמן לא יכולות לרפא אותי ולגרום לי להפסיק להקיא. אולי כדאי לחכות עם הטיפול ולראות אם יהיה שינוי בעתיד? (יתכן שזה רק תקופה שתעבור) אם תוכלי לפרט מה האופציות הטמונות בטיפול, שמעתי לדוגמה על הרפיה במסגרת הטיפול תודה על תגובתך המהירה. טל.

25/03/2001 | 15:22 | מאת: אביב

היי טל, שלוש מילים יש לי אלייך - "לכי על זה", תתקשרי לטלי ותצאי מזה. אני מרשה לעצמי לאמר לך את זה, כי הייתי באותו מצב בדיוק כמוך, התלבטתי קשות בנוגע לטיפול, בסוף אזרתי אומץ והתקשרתי לטלי, התחלתי תהליך בכלל לא קל של התמודדות, אבל אין דרך אחרת, חבל על כל יום שעובר בתוך הגועל הזה של הבולמיה. אם בא לך לקרוא את כל ההתחבטויות עד שבאמת התקשרתי, והתחלתי להתמודד, תעשי חיפוש בפורום על אביב ותביני עד כמה היה לי קשה לעשות את הצעד הראשון, ועד כמה זה קשה עד היום, אבל כדאי. חצי שנה כמעט לקח לי עד שהחלטתי באמת להילחם. אם את צריכה עוד עצות, או לדבר אם מישהי, שהיתה בתוך החרא הזה גם כן, ומתמודדת עם זה עד היום, אני אשמח לעשות את זה בשבילך. אביב.

17/06/2001 | 16:43 | מאת: second opinion

קודם כול תפסיקי להקיא ותתחליל לאכול כמו בת אדם אחרי זה נדבר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית