הפרעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/03/2001 | 11:40 | מאת: s.o.

אני בת 25 מזה שנתיים אני סובלת מתופעה מאוד מפריעה לי ואני לא יודעת מה הסיבה אם היא נפשית או גופנית למרות כל הניסיונות שלי לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הבעיה היא שיש אזה תקופות שאני לא יכולה לאכול בכלל וזה נמשך לכמה ימים בפעם האחרונה היתי בלי אוכל 15 ימים וירדתי 12 קילו מבחינה בריאותית הכל בסדר גמור בדיקות הדם מצוינות לא מצאו אצלי שום סיבה לדבר הזה וזה קרה לי כבר כמה פעמים אבל לא בתקופה כזו גדולה וזה קורה בעונת הקיץ יותר מהחורף וזה לא קשור במצב הרוח או במצב הנפשי. אודה לכם אם תעזרו לי או תגידו לי למי לפנות. אני מאזור הצפון. תודה מכל הלב

23/03/2001 | 12:09 | מאת: טלי וינברגר

s.o שלום רב, אני קוראת את מכתבך אך טרם מצליחה להבין את מהות הבעיה: האם הירידה במשקל קורית בשל התכווננות שלך לצורך הירידה, כיצד את מורידה בבת אחת את כל המזון וכיצד הגוף מגיב וכו'. בבקשה תרחיבי אודות התופעה עצמה, ואנסה לייעץ בהמשך. בברכה, טלי פרידמן

25/03/2001 | 06:40 | מאת: s.o.

הירידה במשקל לא היתה בכונה, פשוט שכל פעם התקרבתי לאוכל הרגשתי שאני נחנקת ולא יכולתי להכניס שום דבר לפה. עשיו אני מרגישה בסדר אבל באותה תקופה וגם כמה ימים לאחרי {אחרי שחזרתי לאכול} הרגשתי כל הזמן חולשה חזקה בכל הגוף ורצית רק לישון {אני עובדת כמזכירה 8 שעות ביום} הרגשתי כאבים בכל הגוף אבל בבדיקות הדם התוצאות יצאו בסדר גמור, כשאני לא אוכלת אני לא עושה את זה בגלל שאני רוצה לרזות אני מרוצה מהגוף שלי גם איך שהיא {הגובה שלי הוא 155 והמשקל שלי לפני (המחלה?) 85 ועכשיו 67} . אני לא יודעת למה זה קורה ואיך אבל אני מרגישה שכל פעם שאני מריחה אוכל אני פשוט לא יכולה לאכול למרות שניסיתי כמה פעמים להתגבר על זה אבל ללא כל הצלחה . אודה לכם אם תעזרו לי אני מפחדת שזה יחזור עוד פעם. s.o.

23/03/2001 | 15:01 | מאת: ד"ר דרור גרין

סוזן יקרה, אם לתופעה אין קשר למצבך הגופני או הנפשי, קשה יהיה לסייע לך. אני משער שיש לתופעה זו סיבה, ואם הרופאים לא מצאו כל סימן לבעיה פיסית, אולי כדאי שתתייעצים עם פסיכולוג או פסיכותרפיסט המומחה בבעיות אכילה. אם תרצי מידע על מומחים באזור הצפון, שלחי לי אימייל ואנסה לסייעה. בברכה, דרור גרין

25/03/2001 | 06:44 | מאת: s.o.

אודה לך על כל עזרה שתוכל לתת לי ובמיחוד אם תוכל להפנות אותי למישהו שיוכל לעזור . ואם תרצה עוד אניפורמציה אוכל לתת לך . תודה מכל הלב s.o.

24/03/2001 | 08:47 | מאת: ד"ר אבי פלד

חסרה אנפורמציה - האם את מרגישה את עצמך שמנה?

25/03/2001 | 06:41 | מאת: s.o.

לא בכלל לא אני מאוד מרוצה מעצמי ואני לא נחשבת לשמנה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית