רוצה למות.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2001 | 22:28 | מאת: סתיו

אני רוצה למות, וכל כך עצוב לי. עצוב לי להשאיר את אחותי הקטנה לבד. אני מקווה שתסלח לי אם אשאיר אותה לבד. ושלא תשכח אותי. אף פעם. הלוואי ויכולתי למצוא דרך קלה לעשות את זה.

21/03/2001 | 22:41 | מאת: המממ

ככה שאם היא חשובה לך אולי כדאי שתשארי לא?

23/03/2001 | 10:10 | מאת: הדס

שלום לך קודם כל כל הכבוד לך שגם במצבך הנפשי אתה חושב על אחותך עוברת עלייך תקופה לא קלה אז תזכור תמיד שאחרי הירידה תמיד באה העליה אני מאחלת לך שתמצא את השביל אל האור והאמת החיים שלנו יפים רק לנו בעייננו קשה להבחין בכך אני שולחת לך אור אהבה ואנריגיות חיוביות שיעזרו לך לחזור ליהיות מאושר בהצלחה הדס

24/03/2001 | 20:30 | מאת: מיכל

היי אני רוצה לספר לך משהו ואולי זה יעזור לך לראות דברים קצת פפורפורציות...... אני מאושפזת כבר כמעט שנה בשל דכאון קשה ניסיתי להתאבד כמה וכמה פעמים והייתי על סף מוות אבל הצילו את חיי ותאמין לי היו לי מספיק סיבות מאוד טובות למות בגללן אתן כמה דוגמאות החבר שלי ניסה לאנוס אותי בגיל 12 לאחר מכן כמה וכמה פעמים היו הטרדות מכל מיני גברים שאני לא מכירה כלל וגם אבא שלי החורג ניסה לגעת בי המשפחה שלי שונאת אותי ותמיד הייתי כבשה שחורה ההורים שלי התגרשו ואף אחד לא רצה אותי אצלו אבל בסוף חייתי אצל אבא שלי והוא זרק אותי מהבית בגיל 13 בגלל אישתו החדשה כיום הוא עבר לקנדה ואני גרה עם אמא שלי ואבי החורג, אני הייתי בבולמיה ועד היום קשה לי לקבל את הגוף שלי ......ויש עוד סיבות רבות זה רק קומץ מהבעיות שלי......אבל כמה שהחיים קשים תמיד יש גרוע מזה ואין סיבה בעולם להרוג את עצמך תקח לדוגמא את כל אלא שעברו את מלחמת העולם השנייה ברעב, בהשפלה, בבדידות ובחוסר כל רכוש אבל תראה איך אנשים החזיקו וניסו להשאר בחיים בשבילך ובשביל כל הדורות שאחרי ותראה את כל הרעבים באפריקה ואת הילדים שההורים שלהם מכרו אותם לעבדות בשל סיבות דתיות או בשל בעיות כלכליות..... אני למשל רוצה להיות שחקנית אך איני משלה את עצמי שבטוח אהיה אבל איך אני אדע אם אני יהרוג את עצמי???? ואל תשכח שאחרי המוות אין כלום לא שמחה ולא עצב ולא אהבה ולא כלום!!!!! ואם אתה מאמין בגלגול נשמות אז אתה בעצם תחזור לאותו מקום כל פעם רק במצב קשה יותר אז בשביל מה...?? אני מקווה שקצת הארתי לך את העיניים ובכל זאת אני לא מתיימרת היום להיות אדם הכי אופטימי כי אני לא!

23/03/2001 | 10:24 | מאת: הדס

שלום לך קודם כל כל הכבוד לך שגם במצבך הנפשי אתה חושב על אחותך עוברת עלייך תקופה לא קלה אז תזכור תמיד שאחרי הירידה תמיד באה העליה אני מאחלת לך שתמצא את השביל אל האור והאמת החיים שלנו יפים רק לנו בעייננו קשה להבחין בכך אני שולחת לך אור אהבה ואנריגיות חיוביות שיעזרו לך לחזור ליהיות מאושר בהצלחה הדס

23/03/2001 | 12:33 | מאת: גמ

גם אני.... אני בטוחה שלא ישכחו אותנו, ולא יסלחו לנו לעולם. וגם אם הכעס יעבור אחרי זמן מה, אולי נגרום נזק לאחרים? במוח שלי צרובה התמונה של חברה קרובה שניסתה להתאבד, ומצאתי אותה לפני....נכון שהיא חייה עכשיו, (איזה הצלה, אה?...) אבל ההרגשה שהיא החרה ללכת ולהשאיר אותי לצרותי כאן, לבד, בלעדיה. זה לא ניסבל. אז נחשוב על המשפחה וחברים. אני מדמיינת לעצמי שאני כמו צדיקה מעונה, מוכנה לסבול ולחיות למען אחרים..... בשבילי זה עובד. (סתיו- זה העונה שאני הכי אוהבת.....וחורף...)

23/03/2001 | 22:45 | מאת: טלי וינברגר

סתיו יקרה, אני רק רוצה לשלוח חיבוק חם. אני מחזיקה בעדינות את ידייך. נשארת כאן. איתך. עד יעבור זעם. וגם אחרי זה אשאר כאן, גם בשבילך טלי פרידמן

24/03/2001 | 03:38 | מאת: דני

שלום לסתיו. לפני שתממשי את רצונך אני מעוניין להציע לך מצבה במחיר מבצע. אנא פני למעל המצבות שלי ביבנה. יש לי מבחר מאד מגוון וגם דוגמאות. בברכה דני עבודות שיש - א. תעשיה יבנה - החרושת 21.

24/03/2001 | 04:36 | מאת: הגר

רציתי להגיד לדני שאת הבדיחות שלו הוא יכול לשלוח לבזוקה אולי שם מישהו ישים עליו.... ולסתיו שנשמעת דווקא חמודה (בת כמה את?)שאין לך שום סיבה למות גם אם כרגע קשה זה בטח יחלוף , הזמן הוא תמיד התרופה היעילה לכל מכאוב..... בטוח שיש לך סיבות טובות לחיות אחותך למשל! ומה עם ההורים , דודים, דודות, בני דודים , חברים , חברות ...ובעיקר ואת עצמך!!!!!!! הסתכלי תמיד על חצי הכוס המלאה ולא על החצי הריק.... הרבי לחייך לסביבה והחיוכים יחזרו אלייך ויציפו אותך בחום ואהבה .... עשי מה שטוב לך והתעלמי מהשנוא עלייך!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית