לפסיכיאטר- שאלה על סרוקסט.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2001 | 16:18 | מאת: רננה

שלום רב, לפני 4 חודשים עברתי משבר נפשי שארע עקב פטירת אחותי ופרידה מבן זוג. הלכתי לטיפול פסיכולוגי, בו אני ממשיכה אך התעקשתי לקבל גם עזרה פיזית, כי לא יכולתי לסבול את חוסר האונים בו הייתי שרויה: כלומר התחלתי לקחת סרוקסט כדור של 0.2 ליום. עליי לציין שהפסיכולוג התנגד לכך. לאחר חודש שחזרתי למסלול חיים רגיל, התחלתי להרגיש רע עם עצם הרעיון שאני לוקחת כדורים. החלטתי להפסיק, ללא ידיעתו של הפסיכיאטר אליו הלכתי ( ובעידודו של הפסיכולוג) לכן במשך שבוע התחלתי לקחת 1/2 כדור ליום, כשראיתי כי אין כל השפעה על קצב חיי ומצבי רוחי, התחלתי לקחת 1/2 כדור ליומיים, את זה הספקתי רק פעמיים, לאחר מכן (שלא או שכן במודע) שכחתי במשך חמישה ימים לקחת והיום שוב לקחתי חצי. כל זה לא מפני שאני זקוקה להם אלא רוצה למנוע הלם לגופי, ולעבור את התהליך בהדרגה. האם מפני שעד עכשיו לא השפיע הדבר כהוא זה, יכולה אני להפסיק בכלל? מה הדרך בה כדאי בכלל לעבור תהליך זה? למה עליי להיות ערה? תודה רבה ובכלל- עבודתכם חשובה כל כך, ועפ"י עיוני באתרכם נראה כי אתם עוזרים לאנשים רבים, כל הכבוד.

22/03/2001 | 16:30 | מאת: שאול

הפסיכולוג שלך הוא לא רופא. אם פסיכיאטר קבע שלפי קריטריונים רפואיים עלייך לקבל טיפול תרופתי ואת לא שלמה עם ההחלטה עלייך לפנות לחוות דעת נוספת אצל פסיכיאטר אחר. לו הייתי יודע מה שמו של הפסיכולוג שלך הייתי פונה לשלטונות לערוך כנגדו חקירה. לפי ניסיוני ארבעה חודשים הם לא זמן מספיק לחוות את כל התהליך הטיפולי הפסיכולוג שלך לא עובד בחינם ואין להוציא מכלל אפשרות שהוא התנגד לכך שלא תקבלי טיפול תרופתי נעוצה בכך שהוא חושש לאבד הכנסה תודה שאול

24/03/2001 | 21:18 | מאת: החברה שלך

עד עולם אהבתיך, אחותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית