עייפה מהחיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2001 | 22:36 | מאת: העייפה

אין לי כוח לכלום מעייף אותי לחיות

19/03/2001 | 23:52 | מאת: adi

לעייפה שלום, בעיניי, למרות שעברתי כבר בחיים, הם יפים!!! נסי לכתוב לנו על הקשיים, למרות שזה כרוך בחשיפה, ונוכל לעזור. עדי

20/03/2001 | 12:15 | מאת: שאול

אני יודע על מה מדברת כי אני מכיר באופן אישי את החוויה פניה לפסיכיאטר שינתה את המצב באופן דראמטי

21/03/2001 | 16:27 | מאת: רננה

כל אדם עייף - כל יום, לכן אנו הולכים לישון. כל אדם חייב לעשות לעצמו זמן מנוחה והתמלאות. כי כשמתעוררים למחרת תמיד יש יום חדש! באמת!!! אני עברתי הרבה קשיים בחיי ומשברים, כשחשבתי שאין עוד טעם להאבק, ותמיד למדתי שאחרי כל תהום אפשר לעלות. החיים יפים! התהומות מלמדים אותך להעריך אותם! תתחזקי, תפסיקי לעשות כל מה שגוזל ממך חיים וכח, תודיעי לכולם שעכשיו את של עצמך, למרות שכמובן אף אחד לא יבין,, אבל את תדעי שזה לא מאנוכיות אלא חובתך. לכן חשוב שעכשיו ת- נ- ו- ח- י, לכי תבלי, תלמדי, אמבטיה חמה, שינה ועוד שינה, תאכלי טוב, תמצאי משהו לדבר איתו, מישהו שיוכל לעזור לך, אפילו כאן באתר, ותגלי מחדש כמה נפלאים חיינו. נחזיק לך אצבעות! אל תשכחי שהיו עוד כמה במצבך!!

21/03/2001 | 21:00 | מאת: לרננה

תגידי, לקחת משהו?

23/03/2001 | 10:30 | מאת: הדס

ישבת פעם וחשבת מה גרם לך בידיוק להרגשה הזאת? חשבת על עצמך כמו שהיית פעם? מה את אוהבת יותר? אולי כדאי לך לשנות קצת בחיים ,השגרה גורמת לעייפות אולי תרשמי לחוג חדש ,תצאי קצת לטבע נכון שקשה לקום ולעשות את הפעולה אבל התוצאות חיוביות אם גם לזה את עייפה הייתי מציעה לך לשבת מול קרני השמש כמה שעות ביום תוך כמה ימים תראי שמצבך ישתפר פלאים בהצלחה הדס

24/03/2001 | 05:03 | מאת: ענתי

את צריכה קצת לנוח..... חופשה טובה ים ושקט יתפרו לך את הבעיות.....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית