תפוצתן העדכנית של הפרעות אכילה באוכלוסייה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2001 | 13:04 | מאת: אושרית

שלום. השאלה מופנית לפסיכיאטרים: לצורך עבודה סמינריונית אני מעונינת לקבל נתונים עדכניים של התפוצה באחוזים של הפרעות אכילה באוכלסייה העולמית והן בישראל ( אם קיימים הבדלים), והשוואה בנתונים בין המינים . שאלה נוספת : האם ידוע/ה לך אם השאלונים eat-26 ו edi תורגמו לרוסית ואמהרית ? אודה מאוד על התייחסותך אושרית

19/03/2001 | 16:45 | מאת: אביב

היי, לגבי נתונים סטטיסטיים חפשי באתר http://www.geocities.com/~enchantedlakes/articles/eating2.html אם את צריכה עוד חומר יש קהילה להפרעות אכילה ב- iol עם קישורים לאתרים ומאמרים נוספים. בהצלחה בעבודה, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית