מיני חשיבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/03/2001 | 20:50 | מאת: יוני לביא

בנפש שני מיני חשיבה ----------------------------- חשיבה קדומה - הזיה, הפלגה בדמיונות כלפי פנים, נעשית כאילו מאליה. חשיבה מאוחרת - חשיבה לשונית (מונטר) מופנית כלפי חוץ. משמע, לפי פרויד, אנחנו מדברים אל עצמנו כתוצאה מהתפתחות האבולוציונית. ...יש בזה משהו... אשמח לתגובות, אם יש... יוני לביא

18/03/2001 | 22:03 | מאת: דניאל

דבר קלילות אוליי נגיב.

18/03/2001 | 23:06 | מאת: י.

תורת האבולוציה כבר לא במודה, היא לא מוכחת, והיא רק תיאוריה, אז פרויד גם בונה תיאוריה על תיאוריה. בקיצור זה סתם שטויות במיץ עגבניות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית