האם יש טיפול בנושא-חרדות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2001 | 22:17 | מאת: אומץ-בת

חרדה, לא קשורה לאינטלגנציה אישית של האדם, ז.א. אדם יכול להיות בעל פוטנציאל מאוד גבוה, ויש לו חרדה, זה לא קשור, האם חוץ מטיפול פורמלי, יש ספרים, כמו "מצבי לחץ טראמרים?

23/03/2001 | 22:58 | מאת: טלי וינברגר

אומץ שלום רב, ראשית, אני רוצה להתנצל על האיחור בתשובה. ולגביי שאלתך: כמובן שהדבר הטוב ביותר הוא טיפול פסיכותרפויטי, ולעיתים ניתן להוסיף טיפול תרופתי לתקופה מוגבלת. הכל תלוי במצב וברמת החרדה. לגבי ספרים ישנם מספר ספרים בנושאי חרדות שונות, כמו אלו של עופרה אשל, ד"ר ברוך אליצור ועוד. אם תיכנסי לסיפריה, בוודאי תמצאי ספרים אלו במדור "פסיכולוגיה". אם את זקוקה להמלצות על מטפלים העוסקים בתחום החרדה, אשמח לעמוד לרשותך. פרטיי ההתקשרות עימי מצויים בכרטיסי האישי, תקליקי על שמי. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית