רשיון נשק/טיפול פסיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2001 | 20:48 | מאת: אמנון

שלום. אני מחזיק ברשותי אקדח ברישיון. כעת עם חידוש הרישיון עלי להצהיר הצהרת בריאות. אני נשאל לגבי טיפול נפשי. בשנתיים האחרונות אני מטופל בפרוזאק עקב מצבי חרדה ודיכאון שאני סובל. כיום אני נוטל 2 פרוזאק ביום. הטיפול שלי הוא אצל רופא פסיאטרי במסגרת קופת החולים בלבד. האם זה יכול למנוע ממני להחזיק נשק ברישיון? או שעדיף שלא אדווח על כך כלל. בברכה - אמנון

17/03/2001 | 22:18 | מאת: דניאל

אם אתה מאמין בעצמך......אז למה לשאול שאלה זו? או שזה אכן משפיע ואז אין לך זכות להחליט בעצמך ואז תצתרך לעבור מספר בדיקות וכמה שאלונים ואם יראו שאתה כשיר אין מניעה שיקחו לך רישיון.

18/03/2001 | 22:01 | מאת: adi

משרד הבריאות מדווח למשרד הפנים על אדם כזה. עדי

18/03/2001 | 23:10 | מאת: י.

ואולי אתה מסוכן לציבור? אז למה שלא תספר והם יחליטו? שיקחו ממך את הנשק, מה אתה צריך להתעורר בוקר אחד ירוי בראש? מילא מת, אבל תאר לך שתהיה תקוע בין החיים והמות?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית