לד"ר גרין, קפלן.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2001 | 18:26 | מאת: יוני לביא

שבת שלום, רציתי לפנות אליכם זמן-מה, לשאול שאלה. בקרב הפסיכואנליטיקאים יש סברה שמי שרוצה להתחיל באנליזה הכשרתית, אמור "להודות" ולא להכחיש ב"מחלתו" ב" נאורוזה ". ברצוני לדעת מה הסמפטומים של "מחלה" זו, ואיך אפשר להסביר אותה במילים פשוטות. בתודה מראש, יוני לביא. (שם בדוי אבל אותו יוני לביא).

17/03/2001 | 02:43 | מאת: דניאל

בשביל ידע מקצועי, אתה כבר צריך לשלם ידידנו היקר. כאן נותנים עזרה ראשונה לבעיות,כאן לא ביה"ס.

17/03/2001 | 12:24 | מאת: יוני לביא

שטויות!!! עזרה ראשונה... דניאל, תשובה כל-כך אטומה ואווילית עוד לא נתקלתי. ואם את אומרת שידע עולה כסף, אני מבין שכל פיסת זיכרון, מידע שיש לך בראש שילמת עליו.... ? ? ? אם אני רואה את עצמי פסיכולוג, העזרה הבאמת ראשונה, זה לענות על שאלות ולא להסתיר כאילו זו מחתרת. (לד"ר גרין, קפלן, קיבלתי תשובה מפלד, אם אפשר לשמוע את דעתכם). יוני לביא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית