הבהרות ממנהל הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2001 | 18:19 | מאת: אבי

שלום אני בן 24 תמיד בתור ילד סבלתי מריחוף שחיכה של שאלות במבחנים וכד. משום מה בזמן האחרון המצב חמור יותר ואף קשה לי לזכור וללמוד כמו כן אני מבצע שגיאות איות רבות בלינק זה http://www.orderlifeplus.com/attentionsupport.html שהעביר מנהל הפורום לאחת מהכותבות ישנו אגף תזונתי הטוען כי מספר מוצרים ( OPC ?? ) עוזרים ואף מעלימים לחלוטין את התופעה הידועה כ ADD שאלתי היא : לי זה נראה כרפואה משלימה האם אתה תומך בזה וכמו כן הרפואה הקונבנציונלית ??? כמו כן מה כן אפשר לעשות כללית בנידון וכן בחוסר הנכונות לעשות דברים הנלווה מבלי לקחת ריטאלין!! בתודה מראש אבי

15/03/2001 | 21:09 | מאת: יעל

בני סבל מבעיה דומה, בעקבות תוכנית אמריקאית, וניסוי עם ילדים בענין, עשינו דיאטה לילד, הדיאטה הכילה זונות טבעיים בלבד, פירות וירקות, ללא תפוזים, ללא מוצרי חיטה, ללא שוקולד , ללא ממתקים עם צבעי מאכל וחומרים משמרים. אני יכולה להגיד בודאות כי המצב של הילד השתפר תוך שבועיים, וכל זמן שהתמיד בדיאטה, היה לו שיפור כל הזמן, כשזילזל ואכל דברים אסורים מיד הרגשנו.

17/03/2001 | 00:28 | מאת: אבי

מה תפוזים קשור לזה ? . השאלה הייתה בקשר לתוספי המזון ו או תרופות המופיעות באתר שמנהל הפורום נתן כלינק. ועוד פעם מה רע בתפוזים ?

17/03/2001 | 07:01 | מאת: ד"ר אבי פלד

יתכנו גורמים רבים לסימפטומים שאתה מתאר - דווקא לא נראה קשור ל ADHD כדאי לעבור אבחון אצל איש מקצוע - רופא נויורולוג או פסיכיאטר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית